Kim Kardashian o najbolj neumnem traču

Ena od članic zvezdniške družine, Kim Kardashian, je za revijo Story spregovorila o tem, kako prenaša trače in opravljanja tistih, ki je ne marajo.

22. 9. 2012

Da je Kim Kardashian in z njo seveda cela družina Kardashian pogosto tarča pisanj rumenih medijev, na tem mestu ni potrebno posebej poudarjati. Pa je vse, kar je moč o njej slišati in brati tudi res?

Kateri je najbolj neumen trač na njen račun, za katerega je slišala?

"Verjetno ta, da sem s poroko zaslužila 20 milijonov dolarjev. Če bi bilo to res tako, potem bi se poročila vsaj 20-krat," je povedala za intervju revije Story.

Po medijih krožijo tudi številne zgodbe o zvezdnicah, ki Kim  ne marajo. Jo to osebno hudo prizadane?

"Tega ne jemljem resno," pravi Kim in dodaja: "Tisti, ki naj me po pisanju medijev ne bi marali, so večinoma moji prijatelji. In vedno, kadar kaj takšnega pricurlja v javnost, me pokličejo in vsi vemo, da so objave naravnost smešne."

Ker pa tudi za Kim, tako kot za vse ostale smrtnike, velja, da vsem enostavno ne moremo biti všeč, je kakšna od negativnih reakcij na fenomen Kardashianov tudi resnična. Takšna je bila menda pripomba igralca Daniela Craiga, ki je družino Kardashian pred kratkim javno označil za idiote.

Kako se je na ta izziv odzvala Kim Kardashian?

"Lahko rečem, da nikoli ne govorim o ljudeh, ki jih osebno nisem spoznala. Včasih si nekoga, preden ga spoznaš, res predstavljaš popolnoma drugače, vendar svoje mnenje o človeku izrazim šele po tistem, ko ga spoznam. Igralčeva izjava me ni preveč prizadela, saj ni eden izmed mojih prijateljev. Mislim, da je najbolje, da si takrat, ko nimaš o človeku za povedati nič lepega, tiho. Zavedam se, da vsem pač ne moreš biti všeč. Zato ostajam zvesta sama sebi, trudim se biti dobra oseba in vse delam z dobrimi nameni. S tem, kaj drugi delajo in govorijo, pa se ne obremenjujem."

E! Entertainment s šovom družine Kardashian

Na televiziji E! Entertainment lahko vsako nedeljo ob devetih zvečer že spremljaš novo sezono resničnostnega šova V koraku z družino Kardashian (Keeping up with the Kardashians).

Več o tem, kaj vse nas med drugim tudi čaka v novi sezoni šova, pa na povezavi Kim Kardashian: 'Naša družina je imela težko leto'.