Katarina Čas zopet pred filmskimi kamerami

Naša čudovita igralka Katarina Čas se je v teh dneh vrnila iz Dominikanske republike, in sicer po končanem snemanju novega filma (natančneje trilogije) o življenju diplomata Porfiria Rubirose. S svojimi Instagram sledilci je delila nekaj simpatičnih utrinkov.

Katarina Čas zopet pred filmskimi kamerami (foto: Instagram.com/@katarinacas1) Instagram.com/@katarinacas1
30. 11. 2017

Katarina Čas je na snemanju v Dominikanski republiki zelo uživala, kar lahko razberemo iz njenih Insta objav. Njen lik (za zdaj še ne sme dajati izjav in razkrivati podrobnosti o svoji novi vlogi) v novem filmu spremljajo oblačila in ličenje iz obdobja med leti 1940 in 1950.

Svojo preobrazbo v novo vlogo je naša najuspešnejša igralka (ja, drznemo si to reči!) prav tako delila s svojimi oboževalci, ki so nadvse navdušeni nad njeno 'novo' podobo.

Punca pa je poskrbela tudi za združenje koristnega s prijetnim in še pred vrnitvijo v Slovenijo v bližini oceana ujela nekaj toplih sončnih žarkov, ...

... se udeležila merengue zabave in ...

... si napolnila baterije za nove projekte. Doma jo namreč čaka nova vloga. Zaigrala bo v celovečernem filmu Jaz sem Frenk scenarista in režiserja Metoda Pevca.

Prva klapa filma, ki govori o dveh bratih, ki sta različna, kot da prihajata vsak iz svojega kota razklane slovenske družbe, je že padla, navaja zanesljivi vir.

V filmu Jaz sem Frenk bodo poleg Katarine zaigrali še Janez Škof, Valter Dragan, Mojca Partljič, Silva Čušin, Mojca Ribič, Radko Polič, Anja Novak, Uroš Smolej, Primož Pirnat, Peter Musevski, Maja Sever, Emil Cerar in Davor Janjić.

Preberi še: Vsa dejstva, ki jih o zaročenki princa Harryja (še) nisi poznala!

Priporočamo tudi: Ko je sredi noči ostala brez goriva, si ni niti v sanjah predstavljala, kako se bo vse skupaj končalo ...