Kakšen preobrat! POP TV zdaj sporočil, da bo TA seksi tekmovalec Exatlona v oddaji Sanjskega moškega

Vaaaaau, to pa je presenečenje, ki ga tudi največje ljubiteljice resničnostnih šovov niso pričakovale! 🤯

Kakšen preobrat! POP TV zdaj sporočil, da bo TA seksi tekmovalec Exatlona v oddaji Sanjskega moškega (foto: POP TV) POP TV
29. 9. 2022

Še malo in na male ekrane bo prišel eden izmed najbolj priljubljenih resničnostnih šovov pri nas. Blaž Kričej Režek in njegovih 17 lepotic nas bodo kmalu zabavali med vikendi. Še ne veš, kdaj bodo pričeli s predvajanjem epizod? Preveri spodaj. 👇🏻

Razkrivamo, KDAJ točno boš gledala prvo epizodo Sanjskega moškega (po prestavljanju datuma je sedaj končno čas!)

In kaj je lepšega kot komentiranje v dvoje? Tudi letos bomo lahko gledali komentatorsko oddajo Vrtnice in vino, kjer bodo letos kar trije pari povzemali in komentirali dogajanje v šovu Sanjski moški.

Res je, dodali bodo nov komentatorski parček in gre za znan obraz iz Exatlona.

Še vedno bomo lahko spremljali Marušo in Luka Bračun, ki sta se zaročila v lanski oddaji Vrtnic in vina. Tega zagotovo nisi pozabila.

Kaj napoveduje Maruša? "Letošnja sezona bo polna presenečenj in nepredvidljivih situacij. Veliko bo smeha, nagajivosti in tudi kar nekaj grdih pogledov. Blaž bo imel težko nalogo."

Vračata se tudi Nuša Maloprav in Ajla Đafić, ki sta najboljši prijateljici in obožujeta raznovrstne oddaje. 

"Že na začetku bo veliko ljubosumja, napetosti med puncami, v prvih oddajah nas čaka poljub, ki ne bo prinesel strašnega veselja. Začela se bo nova drama! Upam, da bo Blaž zdržal in našel svoje sanjsko dekle," napoveduje Ajla.

In kdo je naš tretji komentatorski parček?

Pridružila se jim bosta Eva Plešnar in Jan Čampa. Eva je 2. spremljevalka Miss Earth 2017 in dietetičarka, Jan pa večkratni dobitnik bodybuilding naslovov in osebni trener za rehabilitacijo po poškodbi ali preobrazbo telesa. Prav tako je znan in priljubljen obraz iz priljubljenega šova Exatlon.

Jan je ob začetku povedal: "Letošnji Sanjski moški je oddaja, ki bi morala biti na sporedu vsak večer. Zabava, smeh in sproščanje v družbi različnih, zanimivih deklet. Vsa čast Blažu, da bo še naprej dobro vozil slalom med dogajanjem, ki še sledi."

Aja, in pridružile se jima bodo tudi čivave! 😍

Lina (Exatlon): Našli smo posnetek nežnosti, ki bi lahko končal njeno zvezo z Aljažem (poglej ga!)

Fotografije: PLANET TV, POP TV