Anamaria Goltes: Po dveh mesecih se je oglasila na Instagramu in naznanila, da ...

Uf, tole pa ni kar tako. 

Anamaria Goltes: Po dveh mesecih se je oglasila na Instagramu in naznanila, da ... (foto: Instagram.com/anamariagoltes) Instagram.com/anamariagoltes
9. 9. 2021

Anamaria Goltes se po premoru na družbena omrežja vrača v velikem slogu in morda si prav ti oseba, ki jo išče!

Podjetna lepotička je namreč v čustvenem zapisu svojim Instagram sledilcem zaupala, da je njena poslovna pot v hudem vzponu. Prebereš si ga lahko v nadaljevanju👇:

“Poletje sem preživela doma z družino in prijatelji, od družbenih omrežij pa sem si vzela odmor, ki sem ga izkoristila za sprostitev in polnjenje baterij. Kot veste, se je v moji odsotnosti zgodilo veliko zanimivih stvari. Delala sem na tolikšnih zanimivih projektih, da komaj čakam, da jih delim z vami! Prvi bo izšel že čez nekaj tednov - zato me spremljajte, drugi projekt pa se bo začel v začetku prihodnjega leta.” 

Bravooo, Anamaria, zelo smo ponosni nate! In to še ni vse! V tem času je tudi ugotovila, da sama enostavno ne zmore več in tako se je odločila, da si sestavi svojo zaupanja vredno ekipo.

Anamaria Goltes išče ekipo in morda si prav ti tista prava oseba zanjo. Poglej, kaj ti sporoča v objavi spodaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A N A M A R I A (@anamariagoltes)

“Spoznala sem, da z vsemi temi novimi in vznemirljivimi projekti ne morem več vsega narediti sama. Iščem ...

... ekipo ustvarjalnih, strastnih in delavnih posameznikov, ki bodo pomagali oživiti mojo vizijo in blagovno znamko. Odpiram dve delovni mesti, iščem pa ustvarjalca vsebin in kreativnega direktorja," pravi Anamaria.

Še več informacij najdeš na njenem Instagramu, prepričaš pa jo lahko s poslano prijavo, svojim življenjepisom in izkušnjami na goltesa@gmail.com, od tebe pa bo zahtevala tudi izkušnje v modi, kreativno ustvarjanje objav za blog in družbena omrežja, pripravo video vsebin, poznavanje Adobe Creative Suite, Adobe Premiere, Microsoft Office, HTML in WordPress orodij, izbran kreativni direktor pa bo moral (ali morala) prevzeti vodenje projektov in celotno vizijo blagovne znamke. 

Ja, tole je čisto hudooo, se strinjaš? Se boš prijavila ali tole ni zate?

Fotografije: Instagram

Preberi še: Meghan Markle s TO Instagram objavo močno razburila Camillo 🔥 (razkrivamo VSE podrobnosti)

Priporočamo tudi: "Moževa sestra je NALAŠČ s Covidom okužila vso družino!" + 4 res bizarne zgodbe o svakinjah