Kaaaj!? Katarina Čas je postrigla svoje čez ramena segajoče lase!

Nam je všeč v vsakem primeru! ❤️

Kaaaj!? Katarina Čas je postrigla svoje čez ramena segajoče lase! (foto: Arhiv) Arhiv
10. 7. 2018

Katarina Čas je zagotovo ena izmed najlepših (pa tudi najbolj priljubljenih in znanih) slovenskih zvezdnic, zato je vsaka njena lepotna ali modna sprememba vedno deležna velike pozornosti.

Prav zaradi tega ne moremo niti mimo njene nove pričeske, ki jo je v teh dneh objavila na svojem družabnem profilu Instagram in razkrila, da se je tokrat odločila za nekoliko krajše pristiženo frizuro in bolj svetlo barvo.

TAKO Katarina Čas izgleda z novo pričesko:

Kot je zapisala pod objavo, je bila lepotna sprememba narejena zaradi novega projekta, pri katerem sodeluje, iz objave pa je razvidno tudi, da se v teh dneh lepotica mudi v madžarski prestolnici Budimpešti.

Katarina Čas sicer že vse od svojih začetkov v medijskem prostoru prisega na dolge svetle lase, saj za razliko od številnih drugih slovenskih zvezdnic Katarina nima pestre zgodovine lepotnih eksperimentov, čeprav ji svetli lasje v preteklosti niso vedno delali usluge.

V preteklih intervjujih je namreč povedala, da se je morala zaradi svojega izgleda in kombinacije svetlih las ter modrih oči, ki je lepo vidna na zgornji fotografiji, v svetu šovbiznisa še bolj potruditi. Prav zaradi tega pa (bolj kot na lepoto) prisega na simpatičnost človeka. Kako iskreno, kajne?

Nam je krasna! Pa tebi?

Fotografije: Arhiv

Preberi še: 7 signalov, ki pomenijo, da JE zatreskan vate

Priporočamo tudi: FOTO: Krst malega Louisa sprožil nov val navdušenja nad kraljevo družinico