Jani Jugovic (Coolfotr): Si vedela, da ni zaključil srednje šole? TO je razlog!

Danes je Jani Jugovic (bolje poznan kot Coolfotr) umirjen in osredotočen na svoje kuharsko ustvarjanje, nedolgo nazaj pa ...

Jani Jugovic (Coolfotr): Si vedela, da ni zaključil srednje šole? TO je razlog! (foto: Jana Snuderl, Instagram.com/coolfotr) Jana Snuderl, Instagram.com/coolfotr
24. 1. 2020

Ta teden smo gledalci oddaje Zvezde plešejo izvedeli, da se bosta letos na plesnem parketu vrtela tudi Cool zakonca, Jani in Teja Jugovic

Oboževalci te oddaje so novico sprejeli na različne načine, mi pa se njunih obratov že zelo veselimo. 😍 

No, Teja in Jani sta sicer svojo ljubezensko pot začela prav pred kamerami resničnostnega šova, saj sta se zaljubila pred kamerami oddaje Gostilna išče šefa.

Prav zato, smo na uredništvu pobrskale za starimi članki, ki smo jih objavili v letu 2012, ko je parček tudi postal medijsko prepoznaven.

Tedaj je Jani novinarki naše medijske hiše povedal kar nekaj zanimivosti o svoji preteklosti.

Se ga še spomniš iz oddaje Gostilna išče šefa?

Preberi, kaj!

Čeprav imata Jani in Teja danes svoje podjetje, je bilo njegovo mladostniško obdobje precej bolj burno.

Tako ni končal nobene srednje šole, njegova izobrazba se je zaključila z osnovno šolo in že pri 14 letih se je posvetil kuhinji:

»Pri 14 sem menil, da je pomembneje, da imaš v življenju denar kot pa šole. Na Binetov komentar, da mi manjka besednega zaklada, da bi še slikoviteje opisal svoje mojstrovine, pa tole – mislim, da sem človek, ki znam opisati stvari na način, kakor jih jaz čutim. Ljudje, ki čutijo hrano in ki so z njo povezani, že vedo, kaj sem hotel opisati,« je tedaj povedal.

Sicer pa so se tedaj gledalci oddaje Gostilna išče šefa na forumu razpisali tudi o tem ... 👇🏼.

»Rad bi samo povedal, da nimam problemov z alkoholom, nikoli jih nisem imel, zelo zelo redko pijem, nikoli ne grem v gostilno za šank in si naročim pivo. Če gremo ven, pijem močno žgano pijačo, sicer pa imam rad vino, ob hrani. In še to, ne konzumiram drog in nisem bil v nikakršni komuni. Res pa je, da sem poskusil vse.

"To so stvari, ki so se dogajale okoli mojega 20. leta, ampak to sem pustil za sabo. Nikoli pa za to ni kriva družba, kriv sem sam. Hotel sem poskusiti in sem poskusil. Kar se tega tiče, imam močno psiho, in ko se odločim, da ne bom, ne bom. Nisem videl v tem prihodnosti, poante.

Odrasteš in sam vidiš, da to ni to. Sicer pa nisem narkoman in nisem imel problemov. Poskusil sem travco, ekstazi, kokain, skratka vse, kar se konzumira čez nos in usta, ne pa skozi iglo," je tedaj povedal novinarki naše medijske hiše. 

Fotografije: Arhiv AM

Preberi še: V letošnji sezoni Zvezde plešejo tudi naše COSMO dekle (Preveri, KDO!)

Priporočamo tudi: O-M-G! Si vedela, da je brat Lee Sirk TA znani Slovenec? 😱