Janez Rebernik KONČNO odgovarja, ali sta bila s TAMARO par, ali je šlo LE za igro

Razkriva pa tudi, kaj TOČNO se je zgodilo, da sta se z Darjo po treh meseci ljubezni razšla. 🙊

Janez Rebernik KONČNO odgovarja, ali sta bila s TAMARO par, ali je šlo LE za igro (foto: POP TV) POP TV
22. 6. 2021

Janez Rebernik, eden od kmetov, ki so v oddaji Ljubezen po domače iskali ljubezen, je nedavno za portal Maribor24.si podal intervju, v katerem je razkril zakulisje njegove ljubezenske televizijske pravljice.

Spomnimo te lahko, da je Janez v oddaji za svojo srčno izbranko izbral Darjo Sančanin, a je njuna ljubezen po zaključku šova trajala le tri mesece.

Te zanima, zakaj?

Kot je v omenjenem intervjuju povedal Janez, Darja ni želela živeti in delati na kmetiji, sam pa se ni želel preseliti k njej v blok. "Lahko pa rečem, da sva bila nekaj časa res zaljubljena in tudi ob razhodu se nisva sporekla. Zdaj si še tu in tam kaj napiševa preko Facebooka. Če bi že takrat vedel, da ne bova skupaj, bi verjetno izbral Lilijano," je povedal za Maribor24.si.

Jeeeej! Lado Bizovičar ima novo službo! Preveri, kaj bo delal (+kdo so njegovi sodelavci)

Kaj točno se je dogajalo s Tamaro?

Njun odnos se je začel na Facebooku, kjer je Janez pisal Tamari po tem, ko je zasledil, da je Tamara povedala, da se ji je zasmilil, ter da ga želi potolažiti. Priznal je tudi, da je bila Tamara po tem večkrat pri njemu na kmetiji, ter da sta se aktivno družila tri ali štiri mesece.

"Morda med nama ni bilo tiste prave ljubezni, zagotovo pa nekaj več kot prijateljstvo. Dogovorila pa sva se tudi, da nekaterih stvari ne bova delila z javnostjo. Sicer pa sva še vedno ostala v dobrih odnosih. Ima pa ona neko svojo zgodbo, o kateri ne želim govoriti, morda bo sama kdaj kaj več povedala o tem," je še povedal za omenjeni portal. 

Fotografije: POP TV