Izvedeli smo, kje se 'skriva' Sanja Grohar!

Čeprav se je Sanja Grohar, lepotica, blogerka in pevka, s partnerjem Matejem že pred časom preselila v angleško prestolnico, sta se golobčka za praznike vrnila v Slovenijo. Tako smo izvedeli, kako sta svoj ritem našla v Londonu, kaj vse se je od njene selitve spremenilo in kakšni so njuni skupni načrti.

Izvedeli smo, kje se 'skriva' Sanja Grohar! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
8. 1. 2016

Sanja in Matej sta bila sredi decembra tri tedne v Sloveniji in čeprav ju prijatelji v Londonu pogosto obiščejo, se vsakič znova z veseljem vračata domov.

"Noro sem bila vesela, da sem videla svojega kužija Phoenixa ter vse najdražje. Priznam, preden sva se preselila, sem komaj čakala, da grem.

Dovolj mi je bilo naše majhnosti, obsojanj, obrekovanj, pomanjkanja priložnosti, prepoznavnosti, morala sem iti proč in zadihati s polnimi pljuči ...

Ampak ko živiš drugje, začneš pozabljati na takšne stvari in se vrneš z veseljem pozdravit vse, ki jih imaš rad," pravi Sanja, ki je razkrila tudi, kako sta s partnerjem preživela praznike.

Sanja

"Midva sva kot rit in srajca. Ne znava drug brez drugega in prvič v življenju razumem, kaj pomeni, da je tvoj partner tudi tvoj najboljši prijatelj. Vedno sva skupaj in seveda praznike preživljava skupaj. S sestro poskrbiva za dekoracijo smrekice ob ritmih božičnih pesmi, pomagava mami v kuhinji in seveda zraven spada tudi najboljša večerja v krogu ljudi, ki so moje vse."

Sanja in Matej sta skupaj že skoraj štiri leta in seveda se pogovarjata tudi o kakšnih večjih korakih.

"Govoriva o vsem in imava iste želje ter poglede na vse, vendar mislim, da še ni čas za otroka, saj bi še rada potovala in se posvečala zastavljenim kariernim ciljem. Glede poroke pa tako: se bom najprej pustila presenetiti, potem pa bom šla od tam naprej."

Več o tem, kako se je Sanja v zadnjih letih spremenila in kaj je z njeno glasbeno kariero, si preberi na tej povezavi, kjer te čaka eden od njenih najbolj iskrenih intervjujev!