Em, kaj?! Indira Ekić brez dlake na jeziku razkrila, s katero znano Slovenko je skregana (VIDEO)

"Tudi če je nikoli več ne vidim, je v redu," je še dejala.

Indira Ekić je priljubljeni obraz resničnostnih šovov, prav tako pa deluje kot uspešna vplivnica in podjetnica. (foto: Instagram/Indira Ekić) Instagram/Indira Ekić
19. 11. 2023

Vedele smo, da je Indira Ekić brez dlake na jeziku, ampak ob tem odgovoru je presenetila tudi voditelja Davida Amara, ki redkokdaj ostane brez besed.

Radijski voditelj in pevec David Amaro je na vroči stol svojega kratkega intervjuja Quickie tokrat postavil udeležnko resničnostnih šovov, vplivnico in uspešno podjetnico Indiro Ekić.

Tudi tokrat boš lahko prisluhnila vročemu pogovoru, v katerem je Indira razkrila marsikaj. Že začelo se je vroče, saj je David Indiro vprašal, ali se med spolnimi odnosi kdaj gleda v ogledalo"Oh, sem," je takoj odvrnila. Vprašal jo je še, kaj si ob tem misli, odvrnila pa je: "Huda bejba, stari." Dodala pa je še, da k užitku pripomorejo mišice njenega fanta, sicer osebnega trenerja Matica Kolenca.

Huh, začela sta kar vroče, kajne? Tudi nadaljevanje ni bilo nič manj vroče.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M A T I C (@kolencmatic)

Zagotovo si spremljala resničnostni šov Super par, v katerem sta Indira in Matic pravzaprav zmagala in domov odnesla kar 42 tisoč evrov.

V šovu so sodelovali tudi nekateri drugi znani slovenski pari, kot kaže pa se tam niso pletla le prijateljstva, ampak tudi zamere.

David Amaro je Indiro vprašal, ali se je že sprla s kakšno influencerko. Indira je odvrnila: "Mislim ... ajde, sem ja!" David pa ji je takoj namignil, da želimo izvedeti več.

"Mislim, sem ... ne ravno sprla, samo pač tudi če je nikoli več ne vidim, je v redu," je dejala Indira.

"Katera?" jo je vprašal David.

"A tudi to je vprašanje?" ga je še vprašala, David pa ji je seveda rekel, da ja.

"Iz Super para Eva," mu je odvrnila brez dlake na jeziku.

Ob tem odgovoru je tudi David Amaro ostal brez besed, saj je bil presenečen, da je to priznala. "Aja, mi smo sedaj uradno to rekli?" se je še prepričal in vprašal, ali gre za Evo, ki jo poznamo pod Instagram profilom Evina lepotilnica, Indira pa mu je pritrdila. Pod omenjenim profilom namreč ustvarja Eva Centrih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EVA CENTRIH | evinalepotilnica (@evinalepotilnica)

Kaj se je zgodilo?

David jo je seveda povprašal, kaj se je zgodilo, da sta se sprli. Tudi tukaj nas Indira ni prikrajšala za odgovor:

"Super finale. Predzadnja igra, preden so bili znani super finalisti. Izziv je trajal 45 minut in oni so dali samo izseke ven. In takrat, ko so oni dali izseke ven, so se malo hecnili in so dali najprej pri 45 minut in potem pri 35 minut in je ona mislila, da se nam odšteva čas, da sem jaz ljubljenka produkcije, ki hoče, da zmagam," je začela pripovedovati Indira. David jo je vprašal, ali je zmagala 'po kuhinji'. Indira mu je odvrnila: "Ma nisem zmagala 'po kuhni', stari. Vsi so imeli ure. Produkcija je imela ure. Polno ur. Midva sva imela ure. Ona je kljub temu mislila, da ni bilo fer in šla vse javno razlagat o tem," je še zaključila.

Celoten kratek intervju si lahko ogledaš in prisluhneš drugim vročim odgovorom:

Morda te zanima: To je najkrajši IQ test, ki je sestavljen iz samo TREH vprašanj - znaš odgovoriti na vsa?

Preberi še: Hahah! Poglej neroden trenutek med Golobom in premierko, ko ni točno vedel, kaj narediti (VIDEO)

Fotografije: Profimedia, Instagram/Indira Ekić

BONUS EPIZODA: Prisluhni novi epizodi podkasta, katerega vodi Tilen Artač