Iii! Preberi, kakšno srčno sporočilo je Marko Potrč namenil svoji Lili

Nas je popolnoma raznežilo in tudi tebe bo!

Iii! Preberi, kakšno srčno sporočilo je Marko Potrč namenil svoji Lili (foto: Instagram/Marko Potrč) Instagram/Marko Potrč
12. 3. 2019

Lili Žagar in Marko Potrč imata zagotovo eno najbolj trdnih in ljubečih razmerij na naši sceni, zato nas ni prav nič presenetilo, ko smo zagledali Markovo objavo, ki jo je svoji dragi Lili namenil na dan žena.

Pod spodnjo fotogalerijo je tako zapisal ...

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Potrč (@markopotrc) on

"Moja Lili je marsikaj. Je lepa, je zabavna, je pametna, je najbolj prisrčna pevka v avtu, je najboljša kuharica na svetu, ko gre za polento s parmezanom in slanino, čufte in prekmursko gibanico v kozarcu, zame je najbolj simpatična dolenjka s sveže pridobljenim štajerskim pridihom, je oseba, s katero najraje potujem po svetu in še ko se razjezi, me s svojim načinom včasih nasmeji.

Predvsem pa je mama najinih otrok in je moja. Moja. Zato ji skoraj vsak dan skuham kavo in priznam, vsakič znova mi je neznansko všeč, ko mi reče, da sem njen najbolj seksi barista, ki ji skuha najboljšo kavo.

Zato ji včasih, brez posebnega razloga, pošljem “Rad te imam”. No, razlog je ta, da jo res imam.

Zato je ona zmeraj prva oseba, ki jo pokličem, ko se mi zgodi kaj pomembnega. In zato jo cenim vsak dan, ne samo danes, na 8. marec. Ampak danes si zasluži takšen poklon in zato ji danes še toliko bolj iskreno želim VSE NAJLEPŠE ZA 8. MAREC, MOJA nr. 1 ŽENA!"

Nam se je ob prebiranju tega zapisa kar naježila koža! Čudovita sta, oba. ❤

Sta prav en #couplegoals, se strinjaš? 😍

Pripravila: N. Š.

Preberi še: S TO fotko je Franko Bajc oboževalce prepričal, da je sveže zaljubljen

Priporočamo tudi: OMG! Poglej, za kako DRASTIČNO spremembo pričeske se je odločila Lea Sirk