Hahahah! NIKOLI ne uganeš, KAKO sta se spoznala Tina Turner in njen 17 let mlajši mož Erwin

26. 5. 2023

Noooo, ob tem smo se pa kar malce nasmejale! Hkrati pa gre za izredno lepo romantično zgodbo. 🥰

1 / 2
Profimedia

Pred dvema dnevoma smo se za vedno poslovili od legendarne Tine Turner. Sedaj bo še toliko bolj v ospredju HBO-jev dokumentarec iz leta 2021, katerega so poimenovali 'Tina', v katerem je pevka zadnjič spregovorila o svojem težkem življenju in ponudila vpogled v njeno doživljanje prek še nikoli videnih fotografij in videoposnetkov.

Velik del se osredotoča na 14-letno strupeno zvezo z glasbenikom Ikeom Turnerjem, ki je Tino fizično in psihično zlorabljal pred očmi štirih otrok. Leta 1976 ga je le zapustila, a ista vprašanja javnosti so ostajala. Njen drugi mož Erwin je večkrat dejal, da je imela o preteklem zakonu še vedno nočne more: "Ko se 20, 30, 40 let znova in znova pogovarjaš z novinarji, se spomini vračajo. O tem ima sanje, ki niso prijetne. To so stvari, ki se vrnejo, ko odpre to škatlo spominov. Kot ko se vojaki vrnejo iz vojne. To ni lahko obdobje, ki ga imate le v spominu."

In kako sta se spoznala Tina in Erwin? Zanj je vedno pravila, da je bil ljubezen na prvi pogled, a pravzaprav sta se spoznala na precej posrečen način. Beri dalje, da izveš, kako. 👉🏻

Preberi še: To je ZADNJA fotografija Tine Turner in razkriva, kako HUDO bolna je bila v resnici (čisto neprepoznavna)

Morda te bo zanimal tudi ta pogovor s Katarino Čas, ki ga vodi Borut Pahor:

Fotografije: Profimedia/Obdelava: Cosmo uredništvo

Novo na Metroplay: Martina Švab povsem iskreno o družini, medijskem svetu in organizaciji časa | Ob skodelici kave