Gregor Čeglaj VRAČA UDAREC: "Lahko sedaj govorijo, da so šle v šov zaradi promocije, ampak ..."

Gregor je prepričan, da so se v njega v resnici zaljubile VSE, razen teh 👇 treh punc!

Gregor Čeglaj VRAČA UDAREC: "Lahko sedaj govorijo, da so šle v šov zaradi promocije, ampak ..." (foto: POP TV) POP TV
22. 6. 2021

Priznaj, včasih je slajše, kot gledati dogajanje v resničnostnem šovu, spremljati dramo v resničnem življenju tekmovalcev. 🙊 In letošnji Sanjski moški nam je postregel s kar precejšnjo mero, in to še pred koncem predvajanja!

V uredništvo smo prejeli anonimno pismo o Gregorju Čeglaju, ki te bo vrglo na rit!

Videti je namreč, da drama okoli Gregorja Čeglaja in njegovih tekmovalk še nekaj časa ne bo poniknila.

Tokrat se je ponovno oglasil sam 'Sanjski moški' in razkril, da točno ve, katera dekleta so se zaljubila vanj, čeprav mnoge zdaj govorijo, da so se v šov prijavile zaradi promocije.

"Lahko sedaj govorijo, da so šle v šov zaradi promocije, a je to verjetno le zato, da ne bi bile videti kot osmoljenke, ker niso dobile vrtnice. Jaz točno vem, katere so bile notri zaradi promocije.

To so bile Ana, Sandra in pa morda še Mary. Vse ostale so se zaljubile, le da so nekatere to znale zelo pokazati pred kamerami, kot na primer Anja, Laura in Nina R., a tudi tiste, ki so prišle povsem hladne, kot na primer Nina S., se je videlo, da jim ni vseeno zame," je za spletni portal Žurnal24 povedal Gregor.

Nina Radi (Sanjski moški) po težki bitki z rakom preživela tudi TOLE (kako žalostno)

Dodal je, da pa verjetno nobena od deklet ni pričakovala, "da bo s šovom dobila toliko novih sledilcev na Instagramu, tudi jaz ne. Morda si misliš, da jih bo kakšnih 5 tisoč, ne pa 20 tisoč. In to so nove razmere, ki smo ji seveda izkoristili, tudi jaz. Vsekakor pa to ni bil povod, da sem šel v šov. Šel sem zato, da najdem svojo življenjsko sopotnico," je zaključil.

Kaj pa ti misliš? Komu bolj verjameš? 🙊

Sanjski moški: To je bil v resnici POVOD za hud prepir med Lauro in Polono (dramaaaa)

Fotografija: POP TV