Goran Jurenec (Sanjski moški) razkril, koliko je bil plačan za oddajo

Vprašanje mu je postavil sledilec na Instagramu, in Goran je odgovoril ...

Goran Jurenec (Sanjski moški) razkril, koliko je bil plačan za oddajo (foto: Promocijsko gradivo, POP TV) Promocijsko gradivo, POP TV
27. 4. 2021

V minulem mesecu se je o sanjskem moškem Goranu Jurencu precej govorilo. Razlog je seveda njegov razhod s TV izbranko Hano Rodić, ter naznanitev njegove nove (stare) zveze z bivšim dekletom Lucio Claudio

Čeprav je parček svojo zvezo začel v Londonu, se je zaradi razmer s koronavirusom vrnil v Berlin, in si tam ustvaril življenje. Kljub temu, da sta na začetku svojo zvezo skrivala, jo zdaj na družabnih omrežjih obešata na veliki zvon, in s svojimi sledilci tudi delita nekaj drobtinic iz njunega zasebnega življenja.

Pred prijavo so dekleta mislila, da bo sanjski moški TA znani Slovenec (Gregor, oprosti)

Goran tako svojim sledilcem vsako nedeljo ponudi priložnost, da ga na Instagramu vprašajo karkoli si želijo, in tako je eden med njimi Gorana vprašal, koliko je zaslužil z nastopanjem v oddaji Gospodin Savršeni (Sanjski moški).

Te zanima, kaj je Goran odgovoril? TOLE!

Goran je sledilcu odgovoril, da je bil za sodelovanje v šovu, glede na dramo, ki jo je bil deležen v minulem mesecu, absolutno premalo plačan. Kolikšen točno je ta znesek sicer lahko le ugibamo, znano pa je, da dobijo ameriški 'Bachelorji' približno 100.000 evrov na sezono. 

Na hrvaških medijih Goranove plače sicer nismo našli, se je pa po njihovih forumih pisalo, da naj bi dekleta, ki so sodelovala v šovu, za nastop v oddaji prejela plačilo 500 kun na dan (približno 66 evrov dnevno).

Slovenke pravijo: To so najbolj SEKSI poklici pri nas (preveri, če je tvoj na seznamu)

Fotografije: POP TV, Promocijsko gradivo, Profimedia