Goran Dragić naredil izjemo in delil fotografijo svoje družine (njegova otroka sta že takooo zrastla)

13. 12. 2023

Kako kjuuut fotografija! 😍

Slovenski košarkarski as Goran Dragić je pred nekaj tedni dobil pomemben obisk - v ZDA sta ga namreč obiskala starša in brat Zoran z družino!

Dragić, ki sicer skrbno skriva svojo zasebnost, je ta trenutek ovekovečil na družbenih omrežjih in lepo presenetil svoje oboževalce. Na sliki so tako on, njegov brat Zoran s svojima otrokoma in njuna starša. Na fotografiji pa sta tudi Goranova otroka, sin Mateo in hči Victoria, ki pa jima je obraz prekril, saj z javnostjo ne želi deliti njune podobe. 

Njegovo objavo si poglej tukaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragić (@the_1_dragon)

Znano je, da družinskih trenutkov ne deli veliko. Njegov Instagram pogosteje polnijo košarkarski trenutki s parketa, občasno pa še vseeno objavi kakšno prikupno sliko svojih otrok. Goran je tako svoja otroka pokazal, ko je praznoval 34. rojstni dan in sta mu oba na lice pritisnila velik poljubček. 

Tukaj si poglej, o čem točno govorimo:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragić (@the_1_dragon)

Kot kaže še ena izmed slik, pa je tudi njegov sin Mateo podedoval ljubezen do košarke, saj na njej očetu podaja košarkarsko žogo. Nobeno presenečenje ni, da je košarka že zdaj velik del njegovega življenja in tudi me smo prepričane, da bo sam nekoč postal odličen košarkar - če se za to seveda odloči.

Ne spreglej:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goran Dragić (@the_1_dragon)

Goran Dragić je eden najbolj prepoznavnih igralcev ekipe Milwaukee Bucks v ligi NBA. Ta odlični slovenski košarkar je s svojimi izjemnimi igrami na igrišču v prvi vrsti vodja ekipe z veliko začetnico. To je dokazal že na evropskem prvenstvu leta 2017, ko je slovensko reprezentanco kot kapetan popeljal do naslov evropskih prvakov.

Goran pa je tudi človek z veliko začetnico. Svoje košarkarsko znanje nesebično prenaša na mlajše generacije, sodeluje pa tudi pri humanitarnih projektih. Letos je postal ambasador programa botrstvo v športu, to častno vlogo pa mu je predal slovenski kolesarski as Primož Roglič.

Preberi še: Saj ni res! Kraljeva družina objavila ponesrečeno družinsko fotografijo, ki razkriva, kaj so želeli skriti

Priporočamo tudi: Luka Dončić po veliki novici prvič v javnosti - poglej, kakšno gesto je posvetil svoji hčerki (FOTO)

Fotografije: Profimedia, Instagram/Goran Dragić

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ