George Clooney je razkril, kako sta se z Amal v resnici spoznala!

Že vse odkar smo v Benetkah na ladjici zagledale Amal Clooney v kombineži Stelle McCartney se ne moremo nehati spraševati, kaj je Geroge Clooney moral narediti, da je osvojil takšno ... 'gajstno' odvetnico! 

George Clooney je razkril, kako sta se z Amal v resnici spoznala! (foto: Profimedia) Profimedia
2. 3. 2018

Pred časom je George odgovor na to pereče vprašanje ponudil v oddaji The Late Show z Davidom Lettermanom, ko je povedal, da se je njuna ljubezen v resnici začela v slogu pravega ljubezenskega romana.

Kot so zapisali tuji mediji, sta se George in Amal spoznala ob italijanskem jezeru Como ob švicarski meji. Amal je tam obiskala prijatelja in v trenutku osvojila igralčevo srce, kljub njegovemu šarmu pa Georgu ni podlegla ravno v trenutku.

S klici in sporočili ji je namreč moral dvoriti kar nekaj mesecev, preden je pristala na ponovno srečanje. In ko se je zaiskrilo, ... se je zaiskrilo močno!

Geroge je že po šestih mesecih njunega razmerja namreč začel razmišljati o poroki, v oddaji Ellen DeGeneres pa je razkril tudi, kako je njuna zaroka v resnici izgledala.

"Vse sem načrtoval in za to priložnost tudi pripravil večerjo. Prišla je domov, zelo lepo urejena, saj se je ravno vrnila iz službene poti. Ker je bila utrujena je predlagala, da večerjo naročiva na dom, jaz pa sem ji povedal, da sem jo že pripravil sam. Medtem ko je pomivala posodo, sem ji nastavil prstan, ko ga je zagledala pa je rekla le: "Glej, prstan."

Pokleknil sem na eno koleno in rekel: "Ne predstavljam si življenja brez tebe," je povedal in dodal, da je celotna zaroka skupaj trajala kar 25 minut.

Potem se je zgodila njuna pravljična poroka septembra 2014 v Benetkah, na katero je bila povabljena cela vrsta imenitnih gostov, med njimi tudi Anna Wintour, Bono iz skupine U2, Cindy Crawford in številni (številni številni) drugi.

Revije sta nato ponovno napolnila ob prihodu njunih dvojčkov Elle in Alexandra lanskega junija, in kot izgleda na zadnjih fotografijah, jim je družinsko življenje pisano na kožo!

No, takšne zgodbe o zaroki pa nismo pričakovale. Pa ti?

Fotografje: Profimedia

Preberi še: Kaj je po mnenju psihologov skrivnost trdnega razmerja?

Priporočamo tudi: TEGA, kar je Peter Prevc povedal o starševstvu, pa res nismo pričakovali!