FOTO: Vau! Poglej, kako velika je že prvorojenka Iris Mulej

Se še spomniš, kako čudovita nosečka je bila Iris Mulej? Njena Isabella ima danes že 8 mesecev in pred dnevi nas je razveselila z njeno najnovejšo fotko. Kaj praviš, sta si podobni? Spodaj poglej, kje se Iris Mulej nahaja v tem trenutku.

FOTO: Vau! Poglej, kako velika je že prvorojenka Iris Mulej (foto: Instagram @iris_mulej) Instagram @iris_mulej
30. 5. 2017

Iris Mulej je brez dvoma ena najbolj obleganih mamic ta hip.

"Živjo iz Budve! Sicer so ti dnevi malce oblačni, ampak morski zrak je odličen," je Iris napisala pod zgornjo fotografijo na svojem Facebooku, na kateri je pokazala malo princesko in ji na obrazek prilepila napisek 'ljubezen'.

Lepotica pa je s sledilci delila še sliko, na kateri njen partner Admir na prečudoviti razgledni točki pestuje svojo deklico.

"Moji dve največji ljubezni," je pripisala v komentar. Simpatično, kajne?

Iris Mulej nas je razveselila s fotografijo hčerke Isabelle!

Skupaj s partnerjem že dlje časa živita svojo ljubezensko pravljico. Pred rojstvom prvorojenke sta se preselila v Črno goro, točneje v Budvo, kjer ima njen Admir svoj posel in od koder (beri: iz prelepega luksuznega stanovanja) z nami velikokrat deli kakšen utrinek.

Svoj dom sta namreč našla v prelepem stanovanjskem kompleksu Dukley Gardens, ki se nahaja tik ob morju. Kot je povedala za govori.se pa s tem, da živi stran od družine in prijateljev nima posebnih problemov.

"Jaz sem navajena potovati in biti mesece stran od mojih najdražjih, sploh pa Črna gora zame ni tako daleč. Nekaterim se to zdi veliko, meni pa je to blizu," je novinarki naše hiše zaupala v intervjuju.

Potovati pa je navajena tudi njena mala angelska hči. Pred kratkim je punčko prvič vzela na letalo, saj sta poleteli iz Budve v Ljubljano.

Deklica je po besedah mamice let odlično prestala.

"Najprej se je malce jezila, ker ji ni bilo všeč, da samo sediva, potem pa se je s tem sprijaznila. Vmes se je dojila, igrala s svojimi igračkami in tudi malce zaspala. Zelo zanimivo pa ji je bilo gledati oblake skozi okno letala," je povedala črnolasa lepotica. Dodala je tudi, da je izkušnja zelo hitro minila, saj je let trajal le slabo uro.

Iris Mulej

Obujamo spomine …

Iris je bila resnično ljubka nosečka. Saj se je spomniš? (Glej spodnjo fotko!) Zagotovo je slednje rezultat tega, da je med nosečnostjo lepo skrbela zase s posebnimi terapijami pri terapevtki Alji Malis.

Že pred porodom pa je priznala, da bo deklici vedno privoščila tisto, kar ima rada tudi ona, torej veliko zelenjave, sadja in čokoladnih zadev.

Iris Mulej

Preberi še: Nina Osenar rodila sinčka! Preberi, kakšno čudovito ime mu je dala ...

Priporočamo tudi: Denis po koncu šova Zvezde plešejo z ganljivim zapisom: "Martina me je naučila več kot samo plesati"