FOTO: Urška Klakočar Zupančič KONČNO pokazala svoja sinova (poglej, kako simpatična sta)

Kako presenečenje! Urška, ki svoje zasebno družinsko življenje močno čuva pred javnostjo je naredila izjemo in PRVIČ pokazala svoja sinova. 😍

FOTO: Urška Klakočar Zupančič KONČNO pokazala svoja sinova (poglej, kako simpatična sta) (foto: bobo) bobo
26. 9. 2022

Predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič je v javnosti že večkrat povedala, da svojega zasebnega življenja ne misli deliti z javnostjo. No, tokrat je vsaj malce prekršila svoje pravilo, saj se je v družbi svojih 9-letnih sinov, sicer dvojčkov, Filipa in Davida udeležila otroške predstave Robin Hood v SGL Celje.

Fotografijo si poglej tukaj:

Urška je pred kratkim novinarki portala Metropolitan sicer priznala, da s svojima sinovoma konec tedna rada preživi na kakšnih dejavnostih in to je zagotovo ena med njimi.  

Carmen Osovnikar je popolnoma spremenila svoj VIDEZ in mi je RES ne bi spoznale

V pogovoru je za omenjen portal še dejala, da medijska pozornost, ki jo je deležna, ne moti njunih otrok, ki sta se v začetku septembra vrnila v šolske klopi. "Otroka živita tako, kot sta živela prej. Edino, kar ju malo moti, je, da ima mami nekoliko manj časa za njiju, kar bomo skušali popraviti, da si nekoliko bolje uredimo urnik, da ujamemo rutino," je dejala. 

Še eno fotografijo pa si lahko pogledaš tukaj:

Izbrskali smo, da ima Nina Osenar NOVO službo! Preveri, kakšno! 😍

Preberite več na Metropolitan.si

Fotografije: Mediaspeed, bobo, Sašo Radej