FOTO: Gregor Čeglaj ima v ZDA avto, za katerega je potrebno odšteti (najmanj) 80.000 evrov (poglej ga!)

Wow! Rečeš lahko kar želiš, a dejstvo je, da se tega avtomobila zagotovo ne bi nihče branil. 

FOTO: Gregor Čeglaj ima v ZDA avto, za katerega je potrebno odšteti (najmanj) 80.000 evrov (poglej ga!) (foto: POP TV) POP TV
11. 8. 2022

Da je Gregor Čeglaj ljubitelj avtomobilov verjetno že veš - v preteklosti je namreč večkrat priznal, da uživa tudi v dirkanju, saj se je poskusil tudi kot reli voznik.

Znana Slovenka po ločitvi od moža zdaj priznala, da ljubi žensko 🏳️‍🌈

No, lani, tik po zaključku šova Sanjski moški, se je v njegov tedanji avtomobil usedla tudi naša Nataša, kaj sta v njem počela, pa si lahko pogledaš v spodnjem posnetku.

Gregor in Nataša sta se tedaj po ljubljanskih ulicah vozila z avtomobilom Megane R.S. Trophy oranžne barve, za katerega bi odštela 40.490 € ali več.

Kaj pa zdaj?

Novinarka naše medijske hiše je Gregorja v teh dneh kontaktirala in ga prosila, da nam pošlje kakšno fotografijo avtomobila, ki ga vozi v Ameriki, kamor se je preselil in kjer živi skupaj s svojim bratom dvojčkom.

Gregor je naši novinarki poslal spodnji dve fotografiji in ji zaupal sledeče:

"Že od nekdaj sem bil ljubitelj Audija in tudi pred sponzorskim Renaultom sem imel Audi. Ker pa so ceste v Texasu katastrofalne, sem se pa odločil za Q8 Prestige … Drugače sem pa ljubitelj RS7."

Poglej si ga tukaj:

Kaj pa cena?

Preverili smo in ugotovili, da bi za ta model avta v Ameriki odštela 80.000 € ali več.

Je tudi tebi všeč?

Čisto uraden seznam najbolj SEKSI slovenskih FOTROV ta hip (je med njimi tudi tvoj favorit?)

Fotografije: Osebni arhiv, Profimedia