To službo sicer opravlja Gaja Filač, glavna igralka Skrito v raju

11. 2. 2024
To službo sicer opravlja Gaja Filač, glavna igralka Skrito v raju (foto: POP TV)
POP TV

Nova POP TV-jeva serija je v prvem tednu že požela cel kup navdušenja. Preveri, kakšno službo - poleg igranja - sicer opravlja glavna igralka.

V tem tednu se je na POP TV začela predvajati njihova nova avtorska serija Skrito v raju.

V seriji, v kateri spremljamo prigode in dogodivščine slovenskih kamping pavšalistov, sta v čevlje glavnih igralcev stopila Gaja Filač in Matej Zemljič, in če sta se ti na prvi pogled zdela znana, ti zdaj povemo, zakaj.

POP TV

Gaja je namreč stara znanka televizijskih kamer. Če imaš doma otroke, potem si jo zagotovo že kdaj spremljala v oddaji Krompir, v kateri s so-voditeljem Klemenom Kovačičem zabavata otroke v sklopu sobote oddaje ŽivŽav.

S čim se še ukvarja Gaja?

Gajo si sicer lahko videla tudi v obeh delih filma Košarkar naj bo, nastopila je tudi v izredno priljubljeni seriji Ena žlahtna štorija, igrala je v seriji Jezero in Leninov park, med svoje največje uspehe pa zagotovo šteje tudi sodelovanje pri BBC-jevi seriji Love, Lies and Records.

POP TV

Gaja je v svojem prvem filmu sicer zaigrala med obiskovanjem prvega letnika gimnazije, ko je nastopila v filmu Rdeča raketa režiserja Vojka Anzeljca. 

Te morda zanima tudi: 

Precej zgodaj sem začutila, da je igra smer, v katero me vleče, začelo se je proti koncu osnovne šole. Temu takrat nisem posvečala prevelike pozornosti. V prvem letniku gimnazije sem dobila prvo resnejšo izkušnjo pred kamero - odigrala sem glavno žensko vlogo v mladinskem celovečernem filmu Rdeča raketa."

"Že prej me je navduševal film, takrat pa sem se enostavno zaljubila v celoten proces ustvarjanja tega. To je bila ena izmed najlepših izkušenj. Verjetno je bila to prelomna točka, ko sem si priznala, da se želim v življenju posvetiti temu. Ljubezen do gledališča se je začela razvijati šele na akademiji, ampak po kakovosti ne zaostaja kaj dosti za filmom,” je o svojem igralskem delu pred časom povedala naši novinarki. 

Preberi še: Prijatelj princa Filipa: "Tega vam ne bo nihče potrdil, a raka so odkrili tudi pri ..."

Te morda zanima tudi: Uradno je: Princ William bo v čevlje vladajočega monarha stopil veliko prej, kot je pričakoval

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan