Gabrova zagotovo ne bo vesela: Na prestižni slovesnosti so jo zamenjali za ...

10. 7. 2024
Gabrova zagotovo ne bo vesela: Na prestižni slovesnosti so jo zamenjali za ... (foto: Twitter/Vlada RS)
Twitter/Vlada RS

Ups, zagotovo se ni počutila dobro. 

Robert Golob in Tina Gaber sta odpotovala v ZDA. Voditelji držav Nata, med katerimi je tudi naš premier, zasedajo v Washingtonu. Tam bodo predvidoma potrdili novo pobudo za usklajevanje zahodne pomoči Kijevu in zavezo, da bodo prihodnje leto Ukrajini namenili za 40 milijard evrov vojaške pomoči.

Gabrova je potovala v elegantnem črnem kostimu, beli torbici in belih supergah, nato pa je za slovesnost v celoti izbrala bele barve in čisto navdušila. Golob in Gabrova sta se sprehodila po rdeči preprogi, vso pozornost pa je ukradla elegantna Tina. Za slovesnost je izbrala bel stajling - belo krilo in zaprt bel suknjič s pasom, ki je lepo poudaril njeno postavo. V rokah je držala isto torbico kot prej, dodala pa je še elegantne petke. Njeni lasje so bili spuščeni in sproščeno se je nasmihala fotografom.

Twitter/Vlada RS

Zamenjali so jo z nekdanjo ženo Goloba

Fotografi tujih tiskovnih agencij pa več kot očitno ne poznajo Tine Gaber, saj so jo zamenjali z Jano Nemec Golob, nekdanjo ženo predsednika vlade. Pod fotografijami Gabrove in Goloba so namreč zapisali, da je na fotografijah "njegova žena Jana Nemec Golob". Najbrž so informacije črpali iz Wikipedije, kjer je napisano, da sta nekdanja zakonca še vedno skupaj. 

AFP Agency/posnetek zaslona

Preberi še: