FOTO: Se spomniš Tjaše Vrečič iz Kmetije? Izvedele smo, kaj počne zdaj

17. 4. 2024
FOTO: Se spomniš Tjaše Vrečič iz Kmetije? Izvedele smo, kaj počne zdaj (foto: POP TV)
POP TV

Poglej si tudi njene zadnje fotografije. Številni trdijo, da je zdaj sploh ne bi prepoznali. Pa ti?

Se iz sezone resničnostnega šova Kmetija, posnete leta 2021, še spomniš tedaj 23-letne Tjaše Vrečič? Tjaša je že takoj ob vstopu v šov moške pritegnila s svojim postavnim videzom, nad njeno pojavo pa se je tedaj pred kamerami še najbolj ogrel Primorec Gino.

Spomnimo te lahko: Med Tjašo in Ginom so se pred kamerami očitno prižgale iskrice, a kaj več, od simpatije, se med njima tedaj ni razvilo. Razlog je tičal v dejstvu, da je Tjašo v zunanjem svetu čakal fant Emil, s katerim sta se po zaključku šova sicer razšla. Razlog za njun razhod naj ne bi bil Gino, je pa Tjaša kasneje znova našla srečo v ljubezni, saj je zdaj srečna v objemu fitneserja Marsela.

Ne spreglej:

POP TV

Kaj Tjaša počne zdaj?

Tjaša je pred manj kot letom dni sicer odprla svoj s. p., preko katerega se ukvarja z osebnim trenerstvom. Svoje ljubezni do fitnesa sicer nikakor ni skrivala niti med snemanjem oddaje Kmetija, saj sta se z Ginom večkrat družila tudi v 'prostem fitnesu', ki so ga tedaj postavili na posestvu, na katerem so oddajo snemali.

POP TV

Tjaša se zdaj s fitnesom tudi profesionalno ukvarja in na tem področju osvaja mednarodne nagrade - nazadnje se je na Instagramu na primer pohvalila, da je zmagala na fitnes tekmovanju Invictus Cup v federaciji NPC , kjer se je pomerila v dveh kategorijah ter zasedla prvo in tretje mesto.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tjaša Vrečič IFBB Wellness athlete (@tjasa_vrecic)

Tjaša na svojem Instagramu deli številne utrinke svojega fitnes življenja, mnogi, ki jo spremljajo na tem družabnem omrežju pa so prepričani, da se je od njenega nastopa na Kmetiji do zdaj izredno spremenila, ter da je na ulici sploh ne bi več prepoznali. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tjaša Vrečič IFBB Wellness athlete (@tjasa_vrecic)

Morda te zanima še: Peter Prevc z družino odpotoval na zaslužen dopust - poglej, s kom in kje so ga ujeli (FOTO)

Preberi tudi: Legendarni Andrej Hofer se poslavlja in nikoli ne uganeš, katera znana Slovenka ga bo nadomestila