Presenečenje! Po sedmih letih se Meghan Markle vrača pred kamere s svojo serijo

13. 4. 2024
Presenečenje! Po sedmih letih se Meghan Markle vrača pred kamere s svojo serijo (foto: Profimedia)
Profimedia

Vemo že tudi, s kakšno serijo se vrača. 

V teh dneh se veliko govori o zadnjem projektu Meghan Markle - portalu o življenjskem slogu American Orchid Riviera. 

Meghan je sicer že podala prijavo za registracijo blagovne znamke, pod katero je zapisano, da bo pod blagovno znamko American Riviera Orchard Meghan prodajala jedilne servise, kuhinjske pogrinjke in pripomočke, kuharske knjige ter tudi nekaj slastnih priboljškov, kot so marmelade in namazi. 

Profimedia

No, včeraj pa je po spletu zaokrožila novica, da se Meghan Markle vrača pred kamere, saj sta s princem Harryjem z Netflixom sklenila pogodbo, ki jima obljublja sodelovanje pri kar dveh televizijskih projektih.

Ne spreglej:

Kot poročajo tuji mediji, se bo prva oddaja osredotočala na ljubezen, ki jo do igre pola goji princ Harry, drugi pa bo ljubiteljski projekt Meghan Markle, saj naj bi se njena Netflix oddaja vrtela okrog radosti kuhanja, vrtnarjenja, zabave in prijateljstva.

Netflix oddaji, ki se sicer še nista začeli snemati, naj bi bili del sto milijonske pogodbe, ki jo je parček z Netflixom sklenil leta 2020.

No, utrinek, kako bo oddaja izgledala je Meghan sicer že delila z najavo njenega zadnjega projekta American Orchid Riviera, ko je ustvarjala v čudoviti rustikalni kuhinji.

Profimedia

Meghan je velika kulinarična navdušenka

Na svojem nekdanjem blogu The Tig je Meghan sicer delila obilico svojih receptov, številne pa smo poskusile tudi na uredništvu. Njene jedi so nam vedno uspele, zato ne dvomimo, da bo tudi njen novi kuharski šov pravi hit.

Morda te zanima še: O, moj bog! 😍 Je to naaajbolj prikupna skupna FOTKA Dončića in male Gabriele do zdaj?

Preberi tudi: O, š*t! Indira Ekić v Turčiji najprej ogoljufana, nato pa se je zgodilo nekaj nepričakovanega