Oboževalci navdušeni nad posnetkom Saše Lendero in njenega bivšega Mihe: "Vidva sta si usojena!"

18. 4. 2024
Oboževalci navdušeni nad posnetkom Saše Lendero in njenega bivšega Mihe: "Vidva sta si usojena!" (foto: OA)
OA

Pa iiiiii, no. Ob tem posnetku smo se tudi na uredništvu raznežile.

Novica o ločitvi Saše Lendero in Mihe Hercoga je Slovence pretresla začetek lanskega leta. Vse od tedaj sta nekdanja zakonca že večkrat dokazala, da tudi po zaključku njune ljubezni še vedno ohranjata lepe odnose.

Tako je tedaj novico o ločitvi komentiral Miha:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miha Hercog (@miha_hercog)

"Življenje prinaša veliko izzivov… Včasih morda preveč, kot smo jih sposobni premagati… Bilo je prekrasnih 21 let. V tem času je bilo ogromno lepih trenutkov pa tudi nekaj tistih malo bolj grenkih… Bila sva sorodni duši, ki gresta zdaj vsaka svojo pot. Vedno je tako, da lepši in polnejši je spomin, tem težja je ločitev. Ampak žal so življenje in nekatere osebne odločitve nepredvidljive in nikoli ne vemo, kaj nam prinesejo… Nikoli nisem razumel stiha - “Vedno na koncu sta dve poti, izbereš pa tisto, ki je ni” …mogoče ga zdaj malo bolj razumem… ne vem, ampak izbral sem… Saša, hvala za nešteto lepih trenutkov in hvala, za najlepše darilo, ki si mi ga dala. Najino prečudovito Ario, ki je in bo vedno kraljica mojega srca! Ker gre za zasebne zadeve ne dajem nobenih izjav in ne odgovarjam na nikakršna vprašanja, s Sašo pa ostajava v prijateljskih odnosih in poslovna partnerja," je zapisal lanskega januarja.

Ne spreglej:

Že tedaj sta se odločila, da bosta tudi po zaključku ljubezni še naprej sodelovala tudi poslovno, zdaj pa je Saša na svojem Facebook profilu objavila izredno simpatičen video posnetek, v katerem skupaj delata na njeni novi pesmi.

Kot je Saška povedala v posnetku, jo številni sprašujejo, kdaj lahko pričakujejo njeno novo skladbo, z Miho pa sta pred kamero že razkrila del njene prihajajoče uspešnice.

POsnetek zaslona Facebook Saša Lendero

Video si poglej TUKAJ.

Pod posnetkom, ki je zabeležil že več kot 100 tisoč ogledov, se je usul plaz komentarjev njunih oboževalcev, ki so prepričani, da sta si Saška in Miha preprosto usojena.

"Joj sta smešna. Iz letala dol se vidi, da sta si usojena, samo ego dela in slepa sta oba, nazaj se oženita, pa skupaj zapojta en komad ali pa deset, saj je vseeno, samo skupaj bodita, pa bo cela Slovenija plesala, no, vsaj tisti, ki vama iz srca privoščimo srečo," je zapisala ena od njunih oboževalk.

"Hehe. Ma vidva sodita skupaj. Lep par bi bila, "spet". Samo povem. Kar sijeta skupaj," pa je zapisala druga.

Morda te zanima še: To je kralju Karlu III. napovedala astrologinja princese Diane (in VSE se uresničuje)

Preberi tudi: Matej Zemljič prvič kot gost na podkastu: "Danes sem povedal veliko stvari, ki sem jih prvič razkril"

Novo na Metroplay: Vse o poletni negi kože | Tajka Selan