S porodniškega dopusta se vrača TA priljubljena televizijska voditeljica: "Končno sem začutila, da je čas"

15. 5. 2024
S porodniškega dopusta se vrača TA priljubljena televizijska voditeljica: "Končno sem začutila, da je čas" (foto: Instagram/Nuša Lesar)
Instagram/Nuša Lesar

Razkrila je, da se je zdaj pripravljena vrniti pred kamere. ❤️

Novinarko in priljubljeno voditeljico Nušo Lesar smo najraje spremljali v informativni oddaji Svet na Kanalu A, ki jo je vodila dolgih štirinajst let. Voditeljica je leta 2022 v zadnji silvestrski informativni oddaji na POP TV razkrila, da pričakuje otroka in s tem močno razveselila vse gledalce, ki jo zvesto spremljajo že leta.

Promocijsko gradivo

Nuša je s televizije na porodniški dopust odšla aprila lani, s partnerjem Gregorjem Krušičem pa sta se v začetku lanskega junija razveselila dečka, ki so ga takoj označili za pravega svetovca, saj se je rodil nekaj minut po 18. uri, ob času, ko je sama običajno stopila pred kamero. Nuša je bila tako na porodniškem dopustu, pred kamero je stopila le lani decembra, ko so jo na POP TV povabili v okviru projekta Veriga dobrih ljudi, ki vključuje tudi znane Slovence.

Ne spreglej:

S svojo prisotnostjo je močno razveselila gledalce, ki so jo močno pogrešali na svojih televizijskih zaslonih. Zdaj pa je Nuša na svojem instagram profilu razkrila veselo novico - vrača se k svojim delovnim obveznostim in pred kamere! "Počasi se iz plenic vračam na oder in pred kamere ... Danes sem z Martinom Golobom, Davidom Zupančičem in obiskovalci tako zelo uživala, da sem končno začutila, da je čas, da se vrnem k svojim delovnim aktivnostim." je zapisala in s tem napovedala svojo vrnitev

Njeno objavo si poglej tukaj:

Instagram/Nuša Lesar

Včeraj je namreč v ljubljanski Festivalni dvorani potekal dobrodelni dogodek, kjer sta zdravnik David Zupančič in duhovnik Martin Golob spregovorila o iskanju notranjega miru, sreči, odnosu do dobrodelnosti in duhovnosti ter z obiskovalci delila osebne izkušnje in nasvete. Po nastopih se jima je na odru pridružila prav Nuša in jima zastavila nekaj vprašanj o njunih knjigah. Kdaj točno se bo Nuša torej vrnila pred kamere, ni znano, a najbrž bo to precej kmalu.

Novico so že potrdili na portalu 24ur.com, kjer so zapisali, da bo nasmejana voditeljica pred kamero stopila konec julija, natančneje 22. julija ob 18. uri. "Iskreno, najprej me je malo stiskalo (smeh). Potem pa se pač navadiš, ker je en velik privilegij, da smo lahko mame toliko časa doma. In slej kot prej bo treba bika prijeti za roge in se vrniti na delovno mesto. Zame je to 22. julij," je za 24ur.com povedala Nuša in se pošalila, da se ji zdi, da je že vse pozabila ter da ji možgani ne delajo več tako, kot so ji pred porodniško. "Ampak ta problem imajo baje vse ženske, ki se vračajo po porodniški. Tako da če so vse ostale zmogle, bom tudi jaz (smeh)," je še dodala.

Mi se že veselimo, da jo bomo lahko ponovno spremljali pred kamerami! ❤️

Morda te zanima še: Oooo! POP TV presenetil z novo simpatično voditeljico, ki je vse prevzela s svojim nasmehom in lepoto (FOTO)

Preberi tudi: Bi jo prepoznala? Predstavnica Irske v demonski preobleki, brez kostuma pa čisto drugačna (FOTO)