Nika Križnar objavila nove poročne fotografije in ne boš verjela, KDO je pripravil njeno poročno torto (FOTO)

17. 4. 2024
Nika Križnar objavila nove poročne fotografije in ne boš verjela, KDO je pripravil njeno poročno torto (FOTO) (foto: Instagram/Nika Križnar)
Instagram/Nika Križnar

Njuna poroka je bila zares pravljična in te fotografije si zagotovo moraš pogledati. 🥰

Priljubljena smučarska skakalka Nika Križnar, poročena Vodan, se je 6. aprila poročila s svojim dolgoletnim fantom Aljažem Vodanom. Novica je presenetila celo Slovenijo, saj z javnostjo nista delila informacije, da sta zaročena. Kot kaže pa sta se za poroko odločila le nekaj tednov po koncu zimske sezone, ki je bila precej naporna, a uspešna. 

Ne spreglej:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Križnar (@nika.kriznar)

Par je bil v dnevih po poroki precej skop s fotografijami velikega dne, zdaj ko se je prah malce polegel, pa je Nika na svojem profilu na Instagramu objavila množico fotografij, ki razkrivajo podrobnosti z njune poroke. Razkrila je, da sta bili poročni priči ženinov brat Gašper Vodan, sicer pomočnik trenerja pri slovenski smučarski zvezi, in Klavdija Križnar. V opisu pod sliko pa se je zahvalila čisto vsem, ki so prispevali k temu, da je bil njun poročni dan zares poseben.

Med zahvalami pa precej izstopa tista, ki opeva prekrasno poročno torto. Izkazalo se je namreč, da je njuno poročno torto pripravila srčna izbranka Ceneta Prevca, Julija Patricija Novak. Poročno torto lahko vidimo tudi na eni izmed fotografij in zares izgleda prečudovito. Kot lahko vidimo, je torta imela tri nadstropja in bila okrašena z vrtnicami nežne roza barve. Kot kaže je Cenetova izbranka prava slaščičarska umetnica.

Fotografije si lahko pogledaš tukaj:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Križnar (@nika.kriznar)

Par se je poročil v prekrasni Škofji Loki, za zabavo je poskrbel dvojec DJ DarMar, pri katerem sodeluje tudi radijski in televizijski voditelj Matic Herceg. V objavi pa sta se mladoporočenca zahvalila tudi staršem, ki jima po njunih besedah stojijo ob strani že od samega začetka. 

Nika in Aljaž sta skupaj že zares dolgo in imata veliko skupnih interesov - Aljaž je nekdanji smučarski skakalec, še lani pa je v smučarskem klubu Triglav Kranj opravlja vlogo trenerja dečkov in deklic. Da so smučarski skakalci med seboj zares povezani pa priča tudi dejstvo, da je  Nikin brat Sandi Križnar v razmerju z Uršo Bogatajki je v bistvu Nikina najboljša prijateljica.

Morda te zanima še: Peter Prevc z družino odpotoval na zaslužen dopust - poglej, s kom in kje so ga ujeli (FOTO)

Preberi tudi: Legendarni Andrej Hofer se poslavlja in nikoli ne uganeš, katera znana Slovenka ga bo nadomestila