Emm, kaj? Gaja Filač in Matej Zemljič (Skrito v raju) sta bila pred snemanjem serije že par

23. 2. 2024
Emm, kaj? Gaja Filač in Matej Zemljič (Skrito v raju) sta bila pred snemanjem serije že par (foto: Instagram/Matej Zemljič)
Instagram/Matej Zemljič

Na dan prihajajo podrobnosti njunega odnosa. 

Skrito v raju velja za najbolj vročo televizijsko žemljico tega trenutka, zato pravzaprav ne preseneča, da novinarji z veseljem brskamo po preteklosti njene igralske zasedbe.  V teh dneh smo tako naletele na podatek, da sta bila Gaja Filač in Matej Zemljič, glavna akterja serije, pred snemanjem Skrito v raju že dvakrat par - obakrat seveda v imenu igre.

V intervjuju za portal svet24 sta tako na primer povedala, da sta se na snemanju serije Skrito v raju zaradi zgodovine njunih romantičnih prizorov počutila že kot stara zakonca. "Tu sva že tretjič igrala zaljubljenca, zato je bilo vse skupaj zelo nestresno in zelo domače," je novinarki povedala Gaja.

POP TV

Ne spreglej:

"Nisva imela težav. Verjetno zato, ker se poznava že kar precej dolgo. Tudi zunaj snemanja veliko časa preživiva skupaj. Veliko sodelujeva tudi v teatru, kjer igrava romantične prizore," pa je še dodal Matej.

Kje torej še igrata zaljubljenca?

Gaja in Matej trenutno sicer lahko skupaj vidimo v kar dveh gledaliških predstavah in dveh televizijskih projektih. Poleg serije Skrito v raju, v kateri lahko prek kamer spremljamo njuno ljubezen, pa sta se ljubezni prepustila tudi v predstavi Peter Pan, v kateri je Matej v vlogi Petra Pana, Gaja pa nastopi kot Wendy, ter v predstavi Skrivno društvo KRVZ, v kateri Matej nastopa kot Črt, Gaja pa kot Iza. Obe predstavi si sicer lahko ogledaš v Lutkovnem gledališču Ljubljana.

POP TV

Da je med njima neka posebna kemija se sicer strinjajo tudi ustvarjalci serije Skrito v raju, glede na njuno skupno igralsko preteklost pa bi se pod to trditvijo zagotovo podpisali tudi drugi.

Morda te zanima še: To službo sicer opravlja Gaja Filač, glavna igralka Skrito v raju

Preberi tudi: O, ne. Razšel se je še en slovenski televizijski parček 😞