Ja pa iiii! Pravkar smo izvedeli, da bo naš izredno priljubljeni pevec še drugič postal očka (VIDEO)

23. 2. 2024
Ja pa iiii! Pravkar smo izvedeli, da bo naš izredno priljubljeni pevec še drugič postal očka (VIDEO) (foto: Sami Rahim)
Sami Rahim

Pevec in voditelj Blaž Švab je dolga leta skrival, kdo je ženska, ki mu je ukradla srce. Letos je vendarle razkril, da gre za simpatično novinarko Laro Medved, ki jo lahko gledamo v oddaji Jutro na Planetu, z njo pa ima sina Leva. Lara je v današnji oddaji poskrbela za presenečenje. Razkrila je namreč, da s Švabom pričakujeta drugega otroka.

"Naša družina se bo to poletje povečala še za enega družinskega člana ali članico. Tudi sinček Lev je novico dobro sprejel in se veseli, da bo dobil družbo," je povedala Lara, ki v začetku poletja odhaja na porodniški dopust. Dodala je, da se s TV-ekranov ne poslavlja za vedno, temveč se bo k ustvarjanju televizijskih vsebin vrnila takoj, ko bo mogoče.

Novico je razkrila kar v oddaji Jutro na Planetu:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jutro na Planetu (@jutronaplanetu)

Ne spreglej:

Ustvarjalci oddaje so zapisali, da bodo v ekipi Jutra zibali. "Naša Lara nas je presenetila s čudovito novico! 🥁 In sicer, da bo kmalu zibala.🤰🏼 Jaaa, naša rožica je noseča Čestitke, Lara! 👏 Radi te imamo! 💗," so zapisali pod simpatičnim videoposnetkom.

Medvedova je pred kratkim začela voditi novo oddajo v jutranjem programu Po domače, zato je gledalcem takoj dejala, da se bodo še nekaj časa družili, nato pa se bo posvetila svojemu novorojenčku. Njun sin Lev se je rodil leta 2020 in pred kratkim dopolnil štiri leta. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lara Medved (@laaraa7)

Morda te zanima še: Pa saj ne moreš verjeti! Skoraj četrtina ljudi o svojem spolnem življenju laže glede ... (zanima nas, če tudi ti? 😅)

Preberi tudi: Kaj se dogaja z našo svetovno rekorderko Emo Klinec, ki je sredi januarja kar izginila?

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord