Ana Pusovnik se tudi po porodu ni odrekla svojemu OnlyFans profilu: "Dajte se brigat za neke druge stvari"

16. 6. 2024
Ana Pusovnik se tudi po porodu ni odrekla svojemu OnlyFans profilu: "Dajte se brigat za neke druge stvari" (foto: Instagram/Screenshot/Ana Pusovnik)
Instagram/Screenshot/Ana Pusovnik

O svoji odločitvi je spregovorila iskreno in brez dlake na jeziku.

Ana Pusovnik je v začetku julija lani prvič postala mamica. S partnerjem Saškom Taksom sta se razveselila sina Taja. Za portal 24ur.com sta takrat razkrila, zakaj takšno ime: "Ime Taj je sanskrtskega, arabskega in hindujskega izvora in pomeni krona. Ime pooseblja razkošje. On je moja krona in moj največji zaklad neprecenljive vrednosti. Želiva, da se tega zaveda celo življenje in zato sva mu nadela takšno ime."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Pusovnik 🌹 (@anapusovnik_)

S partnerjem sta se letos tudi zaročila, Ana pa na Instagramu večkrat objavi fotografije njihove prikupne družinice. Simpatično Korošico so Slovenci najprej spoznali v šovu Sanjski moški, kjer je odkrito priznala, da ima profil na omrežju OnlyFans, kamor objavlja svoje zapeljive fotografije. To se ni spremenilo tudi po njenem porodu - obdržala je svoj profil, nadela pa si je tudi nadimek "seksi mama".

Preberi še:

Pred kratkim je Pusovnikova v intervjuju s priznanim tiktokerjem Davidom Milosavljevićem odgovarjala na vprašanje, zakaj se svojemu profilu po porodu ni odrekla. "Ker ne vem, zakaj bi se. Jaz sem jaz, meni se življenje ni ustavilo zaradi tega," je povedala Ana. "Dajte se brigat za neke druge stvari," pa Ana sporoča vsem, ki njeno odločitev močno kritizirajo.

Posnetek si poglej tukaj:

@snemalecdavidclips Celoten intervju imate na Davidovem YouTube kanalu. #fyp #slovenia #snemalecdavid #snemalecdavidclips #snemalecdavidintervju #davidmilosavljevic #anapusovnik #pusovnikana #intervju #podcast #slovenskipodcast #slovenskiintervju #porod #otrok #of @David Milosavljević @Ana Pusovnik ♬ original sound - Snemalec David Clips

Ana in njen srčni izbranec sta se marca letos tudi zaročila - to se je zgodilo na čudovitem potovanju v Mehiki, kamor sta se odpravila skupaj z njunim sinčkom. "Edina stvar, ki je pomembna, je, da si me naredil srečnejšo, kot sem kdajkoli mislila, da sem lahko. In če mi dovoliš, se bom do konca življenja trudila, da bi se ob meni počutil enako," je zapisala poleg fotografij, s katerimi je pokazala, kako lep zaročni prstan ji je nadel njen srčni izbranec.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Pusovnik 🌹 (@anapusovnik_)

Zares sta čudovita! ❤️

Ne spreglej:

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu