Divje avanture iz Holivuda

Verjetno boste kar težko verjele, kakšne vroče, perverzne in popolnoma smešne stvari so izvedle holivudske zvezdnice v iskanju zadovoljstva.

29. 7. 2004

Da so zvezdniki pokvarjeni, vemo. Niti sanjalo pa se nam ni, da se včasih podajajo v tvegane seksualne avanturice. Cosmo je preko zvez in poznanstev od teh in onih zvezdnic dobil podrobne opise njihovih najbolj divjih avantur.

In kakšne zgodbe smo dobili? Od igralke, ki je spala z režiserjem, da bi dobila vlogo, do ženske, ki je obdelala svojega izbranca in njegovega sina. Preverite, kako daleč bi v imenu pohote šle nekatere igralke.

Seksualna zabava

Lekcija: Ko si v dvomih, vprašaj za osebno.

“Stara sem bila 26 let in snemali smo moj drugi film. V mestu, v katerem smo delali, nisem poznala nikogar, zato me je eden od kostumografov povabil na rojstni dan njegove hčerke, ki je takrat praznovala 15. rojstni dan. Sprva nisem hotela sprejeti povabila, ampak na koncu sem vseeno šla.

Vrteli so odlično glasbo, otroci so bili fantastični plesalci, stregli pa so celo pina colade za odrasle. Spila sem jih nekaj in začela plesati. Postala sem pozorna na enega od fantov in se začela z njim pogovarjati. Povedal mi je, da je star 18 let in da želi biti igralec. Potem je pristopila slavljenka in občutek sem imela, da hodita, čeprav je on še naprej plesal z mano.

Videla sem, da je mojemu prijatelju že malce neugodno zaradi hčerke in da bi morala prenehati, ampak pozornost tega fanta mi je tako ustrezala, da sem mu rekla, da naj odide 5 minut za mano in me poišče za vogalom. Ampak on je skočil takoj za mano, zaradi česar drugi gostje pritekli za nama, se drli in v naju metali stvari.

Slavljenka mu je celo primazala klofuto, tik preden je sedel v moj avto, mene pa je ozmerjala s kurbo. Fantiča sem odpeljala v hotel, kjer sva se celo noč predajala noremu seksu. Zjutraj mi je priznal, da je šel takoj za mano zato, ker nima vozniškega izpita – mali ni imel niti 16 let! Ko pomislim na slavljenko, mi gre na jok, ker sem tudi jaz že imela zlomljeno srce in vem, kako to boli. Ampak še vedno je bila ta noč seksa ena od mojih najboljših.”

Oralna avdicija

Lekcija: Na kastingih ne padite na kolena.

“Imela sem avdicijo za novi film, na kateri je bil režiser resnični težak. Kar naprej me je klical nazaj, da sem brala nove vrstice za voditeljico kastinga, ki je tako dobro kot jaz vedela, da me kliče nazaj samo zato, ker bi rad spal z mano. To se je potem vleklo dva meseca.

Nato pa sem ga nek večer srečala na otvoritvi nove razstave v priznani galeriji. Tisti večer sem celo uro hodila z njim naokoli in si ogledovala razstavljene objekte, ter ga poskušala prepričati, da sem prava oseba za vlogo. Kar naenkrat pa sem pomislila: ‘K hudiču z vsem skupaj,’ in ga zvlekla za enega od razstavljenih kipov.

Tam sem ga pričela poljubljati in šla na kolena, da sem se posvetila njegovemu tičku. Bil je tako vzburjen, da sem se za trenutek prestrašila, da bo preglasno stokal in naju bodo aretirali. Ko sem hodila proti domu, sem se počutila kot največja kurba, ampak vloga je bila zagotovo moja.

Vsaj tako sem mislila. Nekaj dni kasneje sem v časopisu prebrala, da jo je dobila neka druga igral-ka. In kaj je pri vsem tem še najhujše? Kar naprej srečujem tega režiserja, ki me potem ogleduje, me ogovarja in mi mežika. Idiot res misli, da sem to storila zato, ker mi je všeč.”

Kakršen oče, takšen sin

Lekcija: Naj ne ostane v družini!

“Ko sem bila stara 15 let, sem šla v šolo v Francijo. Večina tamkajšnjih učenk je bila še nedolžnih, medtem ko sem jaz slast že izkusila. Hodila sem v bližnje mesto in seksala z različnimi tipi. Ker nisem marala kondomov, sem kmalu ugotovila, da je najvarnejši seks z devičniki, zato sem pričela loviti mlade fante iz vrst francoskega plemstva in igralcev.

Seks je bil ponavadi slab, občutek osvojitve svežih devičnikov pa neverjeten. Pred nekaj leti sem naletela na enega od teh fantov v restavraciji v Holivudu, kamor je zašel s svojimi starši. Z njimi sem pojedla večerjo, potem pa pričela flirtati z očetom in mu na koncu prikrito oddala telefonsko številko.

Kasneje sva se dobila in se podrla kar na zadnjem sedežu njegovega avtomobila. Z zavestjo, da sem spala tako s sinom kot tudi z očetom, sem se počutila hudičevo seksi. Ampak ko me je ta oče potem poklical in me vprašal, ali grem z njim in njegovim sinom na pito, sem odložila telefonsko slušalko in skoraj bruhala.”

Pohotni štopar

Lekcija: Pazite se obcestnih atrakcij!

“Ker je bil pijan in je flirtal z drugimi igralkami, sem se z možem v klubu zapletla v hud prepir. V obraz sem mu pljusknila pijačo in odhitela ven. Ko sem se peljala proti domu, sem ob cesti zagledala nekega tipa, ki se je malce zgubljeno sprehajal proti centru.

Ker sem imela željo po maščevanju, sem upočasnila, se nagnila na sosednji sedež in si ga dobro ogledala. Bil je naravnost čudovit. Odprla sem vrata in rekla: ‘Vstopi’. Sprva se je obotavljal, ko pa me je prepoznal, je takoj skočil v avto. Začel se je pogovarjati z mano, a sem ga hitro prekinila: ‘Poslušaj, ljubček, če bi hotela pogovor, bi poklicala prijatelja.’

Odpeljala sem ga k sebi domov in imela z njim divji in drzen seks, potem pa ga dobesedno vrgla skozi vrata. Hvala bogu, da mož med avanturico ni prišel domov in me presenetil. Še danes ne vem, kako je bilo tipu ime in nikoli več ga nisem videla. Ampak vsakič, ko začnejo vrteti kakšnega od mojih filmov, molim, da ne bo poklical tabloidov in s to zgodbo poskusil zaslužiti kak dodaten dolar.”

Tri je gneča

Lekcija: Ne igrajte za obe moštvi

“Poznam nekega izredno lepega manekena, ki je gej. Skupaj hodiva v fine restavracije, tam izbereva vročega tipa in preizkusiva, kdo od naju ga lahko zvleče v posteljo. Eno noč sva šla v modno holivudsko restavracijo Ago, kjer sva opazila mladega igralca, za katerega sem bila prepričana, da je hetero. Moj prijatelj je trdil nasprotno, zato sva mu kupila nekaj pijač, z njim flirtala in ga na koncu vpra- šala, s kom od naju bi šel domov. Oba naju je presenetil, ko je izjavil: ‘z obema’. Šli smo nazaj v hotel in se pričeli zapletati v seksualne igrice. Bila sem tako vzburjena, da sem mislila, da se mi bo zmešalo, dokler nisem ugotovila, da se fanta drug drugemu posvečata bolj kot meni. Zapustila sem sobo, šla v pritličje v bar, našla drugega tipa in še tisto noč z njim seksala.”

Visokoleteče snidenje

Lekcija: Vstop v kabino je prepovedan.

“Z bendom smo srečni leteli nazaj iz Nemčije, kjer smo prodali vse nastope. Vmes je pilot prišel do nas, da bi nam nekaj razložil, in pričela sva flirtati. Nekaj minut kasneje sva že seksala v letalskem WC-ju! Bilo je izredno strastno, a prepričana sem bila, da sva bila dovolj tiha.

Ko pa sem stopila iz stranišča, je do mene pristopila stevardesa in mi ponudila tista krilca, ki jih dajejo otrokom na letalih in mi rekla: ‘Tukaj, zaslužili ste si jih.’ In potem je cel prvi razred pričel ploskati. Mislila sem, da bom od sramu umrla.”

Zvezde s čisto vestjo

Naslednjih zvezdnic ne boste nikoli ujeli v škandaloznih situacijah. Njihovo vedenje je angelsko.

Jessica Simpson

Čakala je do poroke, da je izgubila nedolžnost. To pove vse.

Julia Stiles

Namesto da bi se zabavala v klubih, se ta odličnjakinja raje zatopi v knjige.

Cameron Diaz

Od Matta Dillona do Jared Leta in Justina Timberlakea – samo stabilna razmerja

Darjo Hrib

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri