Denis po koncu šova Zvezde plešejo z ganljivim zapisom: "Martina me je naučila več kot samo plesati"

Po koncu šova Zvezde plešejo 2017, v katerem sta sicer slavila Dejan in Tadeja, je s svojo plesno preobrazbo velik pečat pustil tudi Denis Porčič - Chorchyp, ki se je na svojem facebooku zdaj oglasil z ganljivim zapisom ....

Denis po koncu šova Zvezde plešejo z ganljivim zapisom: "Martina me je naučila več kot samo plesati" (foto: Miro Majcen/POP TV) Miro Majcen/POP TV
30. 5. 2017

"Preden se uležem in začnem premišljevat o preteklih dogodkih, moram napisati nekaj, za kar sploh ne najdem pravih besed. Ne znam povedati, kaj vse sem doživel v teh 3 mesecih v šovu Zvezde plešejo.

Tako lepe, čeprav naporne, trenutke si pomoje čisto vsak zeli doživeti v življenju in zahvaljujem se Bogu, da mi je namenil to izkusnjo," je iskren Denis in nadaljeval:

"Prav vsi ljudje, s katerimi sem stopil v stik, so mi bili kot družina in med nami vsemi je vladala taka pozitivna energija, da sem za ta čas pozabil, da smo na Zemlji. :)

Hvala čisto vsem, od ustvarjalcev oddaje, urednikov, snemalcev, sodnikov, zvezd in profi plesalcev, do rekviziterjov, ki so nam pripravili takšno sceno, da smo vsi izpadli kot največje filmske zvezde. :) Ne upam si vse naštevati, da ne bi koga pozabil. :)

Nenazadnje pa hvala vsem navijačem in podpornikom, ki ste nas spremljali, glasovali in spodbujal. Želim si, da bi to trajalo za zmeraj. :)

Seveda pa ne pozabim na mojo učiteljco in trenerko Martino Plohl, ki me je naučila veliko več kot samo plesati. Od naju boste še dobili kakšno porcijo 'Bestick'. ;) Hvala res čisto vsem iz srca**"

Preberi še: Zmagovalca Dejan in Tadeja (Zvezde plešejo) razkrila, kaj ju je popeljalo do lovorike ali pa Urškin soplesalec Jernej (Zvezde plešejo) nekoč kaznovan zaradi vsebnosti prepovedane substance!