Denise Dame je nazaj! Prekinila karanteno, ker je šla 'na nohte' (VIDEO)

"Pandemija ni izgovor, da ste videti zanič," pravi. 🤔 (*tega nikar ne ponavljaj*)

Denise Dame je nazaj! Prekinila karanteno, ker je šla 'na nohte' (VIDEO) (foto: Instagram Denise Dame) Instagram Denise Dame
25. 3. 2020

Denis Dame je nazaj z novim posnetkom, ki je v dveh dneh na Youtube prejel več kot 15.000 ogledov in več kot sto komentarjev. 

V svojem novem vlogu je kljub karanteni svoje sledilce namreč s seboj vzela na manikuro (naslov njenega novega posnetka je: 'POBEGNILA IZ KARANTENE!!'), in povedala, da se ji čas v karanteni ne zdi dobro opravičilo za to, da tudi doma nisi videti odlično.

"Jaz grem danes prvič iz karantene po ne vem kolikih tednih, saj imam urgentne opravke - moram si popraviti nohte," je svoj novi posnetek začela Denis.

"Pandemija ni izgovor, da izgledate zanič, in zdaj vse punce, ki vedno trdite, da se ne urejate, ampak zase, in ste zdaj v razvlečeni trenerki - vidimo, ja.

Ampak fantje, nič skrbet, če so se vaše punce zapustile, lahko odidete še vedno na moj only friends profil in si na meni odpočijete oči. Jaz zelo skrbim za svoj zunanji izgled. Sem ravno končala z vročo Skype seanso s svojim osebnim trenerjem, tako da je vse napeto," je še povedala, preden se je odpravila. 

Celoten VIDEO si lahko pogledaš tukaj:

Če se tudi ti v dneh soočaš s težavo 'preraslega' permanentnega laka za nohte ...

... smo ti Cosmo dekleta pripravila članek, kako se tega lahko lotiš sama doma, brez manikerke. Vse o tem si lahko prebereš TUKAJ

V teh dneh upoštevaj navodila Nacionalnega inštituta za javno zdravje in ostani doma. Samo na tak način lahko pomagamo pri upočasnjevanju širjenja koronavirusa in pripomoremo k temu, da se tole čudno obdobje čim prej konča. 

PRIPOROČAMO TUDI: Koronavirus: Kako urejati zavarovanja, ko so poslovalnice zaprte?

Preberi še: Uau! TOLIKO donacij je Inja Zalta zbrala v samo 2 dneh

Priporočamo tudi: Tako je v resnici videti zakon BREZ seksa (iskrena izpoved 45-letne ženske)