Demi Moore razkrila STRAŠLJIVO resnico o zakonu z Ashtonom Kutcherjem (in razlogih za LOČITEV)

Samo še en dokaz več, da so navzven popolna življenja polna bolečine. V tej zgodbi 👇🏼 se bo zagotovo našlo veliko žensk. 😞

Demi Moore razkrila STRAŠLJIVO resnico o zakonu z Ashtonom Kutcherjem (in razlogih za LOČITEV) (foto: Profimedia) Profimedia
25. 9. 2019

Prejšnji teden je Demi Moore odgnila tančico skrivnosti, ki je kar sedem let ovijala vprašanje o razlogih za propad navzven popolnega zakona z Ashtonom Kutcherjem.

V priljubljeni ameriški oddaji Good Morning America je igralka namreč razkrila izseke svoje nove knjige Inside Out, ki je na trgovinskih policah pristala včeraj, resnica, ki jo v njej razkriva, pa je precej šokantna.

Kot deklica posiljena

56-letna igralka je razkrila, da je bilo njeno otroštvo vse prej kot popolno. Ko se je Demi rodila, je bila njena mama komaj najstnica, moški, ki ga je Demi celo življenje poznala kot svojega očeta, pa le leto starejši od nje.

Oba sta bila odvisnika in alkoholika, kot je zapisala v svoji novi knjigi, pa jo je mama za 500 evrov 'prodala' moškemu, ki jo je pri 15 prisilil v spolni odnos.

'Desetletja na ta dogodek nisem gledala kot na posilstvo, ampak na nekaj, kar se je od mene pričakovalo. Nekaj, kar sem morala narediti,' je zapisala.

Spopadala se je s številnimi odvisnostmi

V svoji avtobiografiji je spregovorila tudi o svojih težavah z alkoholom; 'Moj problem je bil, da ko sem si privoščila kozarček, preprosto nisem mogla nehati. V moji glavi ni bilo drobnega glaska, ki bi mi povedal, da je bilo dovolj. Pri alkoholu nisem imela zavor,' je povedala.

A alkohol ni edini, ki jo je med njeno igralko kariero zasvojil. Ko je v Braziliji leta 1984 snemala film 'Blame it on Rio' je postala močno odvisna od kokaina, kot je zapisala v svoji knjigi pa je bila odvisnost tako močna, da se ji je med nosnicami celo začela delati luknja.

Ko je spoznala Ashtona je življenje postalo pravljica

Ashton in Demi sta se spoznala leta 2003 v New Yorku, na eni od večerji s skupnimi prijatelji. 'Bilo je, kot da v sobi ne obstaja nihče drug, kot le jaz in on. Med nama je bilo nekaj posebnega, nekaj kar me je pomirjalo. In seveda veliko kemije,' je zapisala.

'Ko sem spoznala Ashtona sem se počutila, kot da lahko ponovno doživim mladost. Zdelo se mi je, kot da sem lahko z njim ponovno mlada,' je povedala Demi, ki je sicer kar 15 let starejša od Ashtona.

Ko je o Ashtonu povedala svojemu bivšemu, Brucu Willisu ...

Za Demi je bil zakon z Ashtonom njen tretji, saj je pred tem veliki 'za vedno' obljubila najprej rokerju Freddyju Mooru (leta 1980), ter nato še priljubljenemu igralcu Brucu Willisu, s katerim imata 3 hčerke.

Ko je Demi Brucu povedala, da se na počitnice odpravlja z Ashtonom, ji je ta odgovoril; 'Kako dobra mama si,' saj je mislil, da ga je na počitnice povabila zato, da bo delal družbo njunim hčeram. 

'Za dogodke v svojem življenju sem vedno prevzela odgovornost, bila sem navajena, da je bilo težko. Potem pa se mi je v življenju posvetil žarek. Z Ashtonom sem se počutila varna, imela sem dovolj denarja, on je oboževal moje otroke, nobenega razloga ni bilo, da se ne bi imela lepo,' je opisala njun zakon.

Težave na obzorju; alkohol, varanje, depresija

Kljub obetavnim začetkom, se je odnos med igralcema hitro znašel na preizkušnji. Po tem, ko je Demi kar 20-let zdržala trezna, je svojo zaobljubo prelomila prav z Ahstonom, saj jo je večkrat vprašal, 'ali alkoholizem sploh obstaja?' 

Demi se je vrnila k svoji stari razvadi, saj je s tem želela ugoditi Ashtonovi želji, da ima ob sebi dekle, s katerim lahko spije kozarec vina, gre na zabavo, ...

'Takrat nisem pomislila, da je le otrok v svojih dvajsetih, ki v resnici sploh ne razume, kaj govori. Nisem pomislila na to, da imam za seboj skoraj dve desetletji treznosti, in da je to velik dosežek. Namesto tega sem klonila,' je priznala.

Zapisala je, da je Kutcher v njunem zakonu postajal vse bolj odsoten, zaradi česa se je na vse načine trudila, da bi mu bila žena, ki si jo je želel. V želji, da bi rešila njun zakon, je večkrat pristala tudi na trojčke, za katere zdaj misli, da so bili velika napaka.

Splav jo je pahnil v obup

Približno leto in pol po tem, ko sta Demi in Ashton postala par, je Demi zanosila, vendar je zaradi uživanja alkohola in drog v 6 mesecu splavila. Ker si je zelo želela, da bi z Ashtonom imela otroka, jo je neuspela nosečnost pahnila v depresijo.

'Težko opišem, kako izgubljena, prazna, obupana in zmedena sem bila. Izgubila sem rdečo nit v življenju, nisem več vedela, kaj je prav in kaj ne, kdo je moja družina, kdo so moji prijatelji, ... vso to težo sem prenesla na Ashtona. V resnici ni nič pričakovanega, da se umakneš, ko se nekdo preveč opira nate.'

Ko so na počitnicah proslavili njen 45. rojstni dan, se je po noči žuranja skoraj utopila v kopalni kadi, zaradi česa je bil Ashton na njo zelo jezen. Odločila se je, da se prijavi v kliniko za odvajanje od drog in alkohola, kot je povedala, pa takrat od Ashtona ni dobila nobene podpore. 

'Zdelo se mi je, da je jezen name, ker sem se soočala s to težavo, s to odvisnostjo,' je zapisala

V svoji knjigi je Demi zapisala tudi, da je po tem Ashton imel kar dve razmerji, zadnje pa je zabilo dokončen žebelj v krsto njunega zakona. Leta 2011 se je Ashton izselil iz njunega skupnega domovanja, ona pa je v javnost poslala sporočilo, v katerem je zapisala;

'Kot ženska, mama in žena, imam nekatere vrednote in zaprisege, za katere mislim, da morajo ostati svete. Prav zato, sem se odločila, da nadaljujem s svojim življenjem /brez Ashtona/'.

Povzeto po prispevku UStoday

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Awwww! To naj bi bila srčna izbranka prelepega Domna Valiča 🥰

Priporočamo tudi: Po spletu zaokrožile še NIKOLI VIDENE fotke Meghan Markle (delil jih je njen soigralec iz 'Suits')