Dave Franco: "Spat grem s 16 kilogrami mačk na sebi"

Dave se lahko Cosmo bralkam pohvali z vlogami v filmih Sosedi in 21 Jump Street, stalnim sodelovanjem pri oddaji Funny or Die in z Jamesom Francom, starejšim bratom.

Dave Franco: "Spat grem s 16 kilogrami mačk na sebi" (foto: Getty Images) Getty Images
20. 6. 2015

Tvojo vlogo v filmu 22 Jump Street je težko pozabiti ...

Ja, verjetno je bila to najbolj čudna stvar, kar sem jih kdaj naredil pred kamero. Pri tem ne smete pozabiti, da sem pred kamero naredil že marsikaj.

Videoposnetki, ki jih delaš za Funny or Die, so za crknit smešni. Kdo pa nasmeje tebe?

Christopher Mintz-Plasse. Nihče me ne nasmeje bolj kot on. Pa tudi moji dve ogromni mački. Imata osem kilogramov in se radi žličkata. Moja hiša je polna mačje ljubezni.

Če bi imel profil na Tinderju, kaj bi napisal v svoj opis?

"Spat grem s 16 kilogrami mačk na sebi." To bi verjetno odgnalo 90 odstotkov uporabnikov, pred tistimi, ki bi to sprejeli, pa ne bi imel ničesar več skrivati.

Bi kdaj hodil z Jamesovo bivšo punco?

Ne. V vsakem primeru izgubiš. Če bi hodil ali se celo poročil z njegovo bivšo in bi bilo vse drugo popolno, bi pa bilo še vedno izredno neprijetno, kadar bi bil James v bližini.

Si že kdaj poslal fotografijo svojega mednožja?

Mislim, da še nikoli nisem poslal nazorne slike svojega prijatelja. Tega si v resnici ne želi videti nobena punca.

Na Twitterju so bralke radovedne ... Kakšne so tvoje skrivne razvade?

Pred kratkim sem se navdušil nad oddajo The Voice. Vendar gledam le prvih nekaj krogov, ko imajo sodniki vso moč v rokah. Zdi se mi, da se, ko enkrat glasuje občinstvo, začne tekmovanje v priljubljenosti.

Besedilo: Anamarija Lukovac