Chiara Ferragni: Poglej, koliko zasluži najuspešnejša blogerka na svetu!

Chiara Ferragni je ena najbolj znanih in navdušujočih modnih blogerk na svetu. Njen blog The Blonde Salad, Instagram in Facebook spremlja na milijone punc po svetu, a v letu 2015 ji je uspel še en podvig: postala je prva blogerka na naslovnici revije Vogue.

Chiara Ferragni: Poglej, koliko zasluži najuspešnejša blogerka na svetu! (foto: Instagram/Chiara Ferragni) Instagram/Chiara Ferragni
10. 1. 2018

30-letna Chiara Ferragni je tudi v letu 2017 pristala na lestvici najboljših po Forbsu, in sicer na prvem mestu v kategoriji Moda.

Priljubljena blogerka ima 11,4 milijonov sledilcev na Instagramu, več kot 2 milijona naročnikov na Facebooku, njena spletna stran pa je izjemno priljubljena tako v ZDA kot v njeni rodni Italiji, a tudi pri nas ni nič manj prepoznavna.

Chiara letno samo z blogom zasluži med 7 in 8 milijonov €, za vsako objavo na Instagramu pa dobi kar 10,000 €.

Za modno blogerko, ki je prerasla v eno izmed najvplivnejših žensk v tej industriji z željo po tem, da bi jo jemali kot resno poslovno osebo, ni boljše potrditve kot dejstvo ...

 

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

... da je o uspešnosti njene spletne strani bila v okviru Harvardske poslovne šole narejena celo raziskava!

In točno s tem je Chiara začela dokazovati skeptikom, da njen blog The Blonde Salad ni zgolj brezvezna ideja, ampak vrhunska blagovna znamka s partnerstvi in prihodki.

To dejstvo je podprla tudi s tem, ko je leta 2015 postala prva blogerka, ki je krasila naslovnico revije Vogue (sicer špansko izdajo).

Poleg izredno uspešnega (video) bloga se je Chiara lotila tudi oblikovanja nepogrešljivih modnih kosov, pri čemer pa ni pozabila na svojo zapuščino.

Svojo mlajšo sestro Valentino Ferragni namreč že dobro pripravlja na to, da bo postala naslednja stilska zvezda družabnih omrežij.

Valentina ima do danes že 1,5 milijonov sledilcev na Instagramu in sodeč po fotografijah ima dobre možnosti, da postane naslednja Chiara Ferragni.

Dekleti imata sicer še eno sestro, Francesco Ferragni, ki pa se očitno ni odločila za korak v modni svet, saj opravlja poklic zobozdravnice.

 

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Že pred časom pa smo izvedeli, kakšna je po Chiarinem mnenju top fotografija za Instagram, ki ji prinese največ všečkov.

"Prava svetloba. Nikoli ne uporabljam filtrov. Po­membna je dobra svetloba in energija, ki jo izžarevaš. Pokaži drugačno, zabavno plat svojega življenja."

Modno dekle, vlogerka in influencerka pa bo kaj kmalu k svojim nazivom dodala še enega: mama.

 

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

30-letnica je namreč v 7. mesecu nosečnosti in s svojim zaročencem Fedezom pričakuje fantka!

Chiari je s svojo priljubljenostjo in iskrenostjo uspelo nekaj neobičajnega: postala je prvo blogersko dekle z naslovnice. In če je uspelo njej, zakaj ne bi tudi tebi.

Ponujamo ti namreč izjemno priložnost in nepozabno izkušnjo! 

 

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on

Tokrat imaš prav ti možnost, da postaneš obraz, ki bo krasil naslovnico revije Cosmopolitan!

Si blogerka, vlogerka ali instagramerka? Izbrali bomo dekle s posebno življensko zgodbo in poslanstvom, ki bo vzor vsem Cosmo bralkam.

Te mika? Prijavi se na naš natečaj Dekle z naslovnice TUKAJ!

Prijave zbiramo do 20. januarja 2018!