Čakaj, kaj?!? Si vedela, da Gaja Filač (Skrito v raju) prihaja iz te zelo znane slovenske družine?

13. 2. 2024
Čakaj, kaj?!? Si vedela, da Gaja Filač (Skrito v raju) prihaja iz te zelo znane slovenske družine? (foto: POP TV)
POP TV

No, ni čudno, da je tako talentirana. 😍 

Gaja Filač je igralka, o kateri se v teh dneh še posebej veliko govori. Razlog tiči v začetku predvajanja nove slovenske originalne serije Skrito v raju, katero si lahko ogledaš vsak dan med tednom ob 20.00 na POP TV.

Ne spreglej:

Gaja, ki v seriji igra študentko Laro, je v preteklosti sicer nastopila v že kar nekaj pomembni televizijskih vlogah, saj je med drugim zaigrala tudi v seriji Ena žlahtna štorija, Leninov park, Jezero, nastopila pa je tudi v BBC-jevi seriji Love, Lies and Records.

POP TV

Ampak ali si vedela, da Gaja prihaja iz te slavne igralske družine?

Gaja prihaja iz filmske družine, saj je njena sestra znana slovenska igralka Saša Pavlin Stošić, oče pa snemalec Vilko Filač. Prav to je tudi prispevalo k temu, da je ljubezen do filma začutila že zelo zgodaj.

Igor Zaplatil

Precej zgodaj sem začutila, da je igra smer, v katero me vleče, začelo se je proti koncu osnovne šole. Temu takrat nisem posvečala prevelike pozornosti. V prvem letniku gimnazije sem dobila prvo resnejšo izkušnjo pred kamero - odigrala sem glavno žensko vlogo v mladinskem celovečernem filmu Rdeča raketa," je pred časom Gaja povedala novinarki naše medijske hiše.

"Že prej me je navduševal film, takrat pa sem se enostavno zaljubila v celoten proces ustvarjanja tega. To je bila ena izmed najlepših izkušenj. Verjetno je bila to prelomna točka, ko sem si priznala, da se želim v življenju posvetiti temu. Ljubezen do gledališča se je začela razvijati šele na akademiji, ampak po kakovosti ne zaostaja kaj dosti za filmom,” je še povedala Gaja, ki je med drugim nastopila tudi kot Metka v filmu Košarkar naj bo.

Morda te zanima še: Presenečenje! Princesa na nenapovedanem obisku v Sloveniji (in razkrila, da ima slovenske korenine)

Preberi tudi: To službo sicer opravlja Gaja Filač, glavna igralka Skrito v raju

Novo na Metroplay: Alya o trenutkih, ki so jo izoblikovali, odraščanju in ljubezni do mnogih stvari v življenju