Brad Pitt svojo kariero v resnici začel v ... Jugoslaviji??! Našli smo VIDEO (in moraš ga videti)

Poglej ga, noooo! 😍

Brad Pitt svojo kariero v resnici začel v ... Jugoslaviji??! Našli smo VIDEO (in moraš ga videti) (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo) Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo
11. 8. 2023

Brad Pitt je eden najbolj cenjenih igralcev v Hollywoodu, ki je svojo kariero začel pred več kot tridesetimi leti. Za njim so številni uspešni filmi, v katerih je navduševal v glavnih vlogah.

Pa si vedela, da je svojo prvo odigral v nekdanji Jugoslaviji, natančneje na črnogorskem primorju?

Takrat je igral ob boku filmskima divama Mileno Dravić in Gorico Popović.

Film "The Dark Side of the Sun" (orig. Tamna strana sunca) pripoveduje o mladem Američanu Ricku Claytonu, ki zaradi redke kožne bolezni pride z družino na zdravljenje na Jadran. Rickovo mamo igra znana Milena Dravić, sam film pa so snemali poleti 1988 v Kotorju in okolici, a je bil zaradi razpada Jugoslavije dokončan šele leta 1997.

Poglej si napovednik, v katerem lahko vidiš tudi Brada:


Režiser Božidar Bota Nikolić je med 400 kandidati za glavno vlogo izbral Brada Pitta, igralec pa je bil Nikolićeve izbire zelo vesel, čeprav so mu za sedem tednov snemanja plačali simboličnih 1523 dolarjev.

Nekaj ​​let pozneje je Brad postal eden najbolj priljubljenih hollywoodskih igralcev.

Kot piše srbski Kurir, se je Gorica Popović, ena od jugoslovanskih igralk, ki so igrale v "Temni strani sonca", spomnila snemanja z Bradom Pittom. Očarana nad njegovo strokovnostjo in talentom je poudarila, da je bil Brad takrat "mlad in suh, a tudi resen profesionalec".

"Sijajno je odigral vlogo dečka, ki se ne sme izpostavljati sončnim žarkom. Prišel je na zdravljenje k eni od naših 'zeliščark' in tam našel ljubezen", se spominja Gorica.

Vir: Jutarnji List

Po katastrofalnih poplavah v Sloveniji se je oglasila tudi Melania Trump - TO je povedala