Beyoncé lansirala svojo linijo kovinskih tatujev!

Nad začasnimi svetlečimi kovinskimi tatuji je navdušena tudi svetovno znana zvezdnica Beyoncé, ki se je povezala z znamko Flash Tattoos, prek katere je ustvarila svojo linijo trendi tatujev. V fotogaleriji si oglej čudovite motive, v članku spodaj pa si preberi več o samem sodelovanju.

10. 8. 2015
Slika 1/10
Profimedia

Miranda Burnet, ustanoviteljica Flash Tattoos, je nad sodelovanjem zelo navdušena:

"Ustvarjanje z Beyoncé je bilo izjemno, saj je predlagala same odlične, izvirne ideje. Tako smo skupaj oblikovali drzno linijo, na katero smo zelo ponosni. Linija nosi tudi močno sporočilo, pooseblja duh Beyoncé," je povedala Miranda.

Beyoncé Flash Tattoos kolekcija je sestavljena iz petih 'lističev', na katerih so najrazličnejši napisi in citati, kot so: Fierce, Fabulous, Flawless, Naughty Girl, Crazy in Love, Let it Bee, no fear, perfection, I woke up like this ...

Vsebuje tudi številne vzorce (prevladuje čebelje satje), verižice, križe ... Barvi, ki prevladujeta pa sta zlata in črna. Celotna kolekcija je že na voljo na www.flashtat.com.

Si tudi ti navdušena na svetlečimi kovinskimi tatuji? Ta ultimativni modni dodatek letošnjega poletja prejmeš brezplačno ob nakupu aktualne številke Cosmopolitan!

Cosmo

Oglej si še: 20 najlepših primerov, kako si nalepiš začasni metalni tatu ali pa preberi, kako narediš sladko in sočno jagodno pico.