Baby boom v Hollywoodu: Poglej kdo bo (poleg Beyoncé) kmalu dobil dojenčka!

Pred kratkim je Beyoncé sporočila, da pod srcem nosi dvojčka. Slovita glasbenica pa ni edina velika hollywoodska zvezdnica, ki se veseli naraščaja ...

Baby boom v Hollywoodu: Poglej kdo bo (poleg Beyoncé) kmalu dobil dojenčka! (foto: Profimedia) Profimedia
15. 2. 2017

Morda bodo imeli tudi v Hollywoodu že v bližnji prihodnosti prostorsko stisko v vrtcih, saj so številne zvezdnice v blaženem stanju.

Blue Ivy, petletna hčerkica enega najbolj znanih parov na svetu, 35-letne glasbenice in igralke Beyoncé ter 47-letnega raperja in poslovneža Jay-Z-ja, bo kmalu postala starejša sestrica.

Njena slavna mama je namreč doživela dvojni blagoslov, saj pod srcem nosi dvojčka, kar je pred kratkim tudi javno naznanila. Beyoncé in Jay-Z pa nista edina zvezdnika, ki se veselita naraščaja.

Letos bodo luč sveta ugledali še številni drugi dojenčki, ki so pravzaprav že zdaj slavni.

Pa poglejmo, v katerih zvezdniških domovih se bo že v bližnji prihodnosti razlegal otroški jok.

Marion Cotillard

Lahko bi rekli, da francoska igralka, glasbenica in okoljevarstvenica Marion Cotillard nosečnosti ni razkrila povsem prostovoljno.

K temu koraku je bila na prisiljena, ko se je lansko jesen na dolgo in široko špekuliralo o tem, ali je kriva za ločitev Angeline Jolie in Brada Pitta ali ne.

Enainštiridesetletnica, ki naj bi se z Bradom zbližala na snemanju skupnega filma, akcijske romantične drame Zaveznika, se je na te špekulacije odzvala tako, da je objavila gorečo ljubezensko izpoved.

Ta izpoved pa seveda ni bila namenjena Bradu, ampak njenemu dolgoletnemu življenjskemu sopotniku, francoskemu igralcu, režiserju in scenaristu Guillaumu Canetu, in njuni družinici, ki se bo kmalu povečala.

Ali bo njun petletni sinček Marcel dobil sestrico ali bratca, za zdaj še ni znano, saj Marion na to vprašanje ni hotela odgovoriti.

Natalie Portman

Tudi igralka, producentka in režiserka Natalie Portman je v veselem pričakovanju drugega otročka.

Prvega, dečka Alepha, je povila 14. junija 2011. Žal pa 35-letna lepotička nima ravno veliko časa za uživanje v nosečnosti.

Zaradi glavne vloge v aktualni biografski drami Jackie, za katero je nominirana za oskarja, je v zadnjem času namreč pogosta gostja rdečih preprog po vsem svetu.

Ne dvomimo pa, da bo s svojim soprogom, 39-letnim francoskim plesalcem in koreografom Benjaminom Millepiedom, zato toliko bolj uživala v mirnih dneh po porodu.

Irina Shayk

Številne pripadnice nežnejšega spola z vsega sveta so bile verjetno razočarane, ko se je razvedelo, da 42-letni igralec in filmski producent Bradley Cooper ni več samski.

Še huje je bilo, ko so se začele pojavljati govorice, da s svojo lepo srčno izbranko, 31-letno rusko manekenko Irino Shayk, pričakuje otročka.

Po poročanju ameriškega spletnega portala justjared.com se parček že zelo veseli naraščaja, Bradley pa svojo izbranko pridno vozi na zdravniške preglede.

A tega mu ne bo treba več dolgo početi, saj se je Irina odločila, da bo opravila vozniški izpit, zato je začela obiskovati avtošolo. Ta korak je menda naredila ravno zato, ker si želi, da bi bila kot bodoča mamica bolj 'mobilna'.

Amanda Seyfried

Igralka in glasbenica Amanda Seyfried je svoj nosečniški trebušček javnosti predstavila precej spektakularno, v prozorni črni mini obleki, ki je razblinila vse dvome in dokončno ustavila ugibanja, ali je noseča ali ne.

Svetlolasa lepotička, ki je decembra lani dopolnila 31 let, in njen 40-letni stanovski kolega Thomas Sadoski sta v razmerju sicer šele leto dni, a Amanda je očitno povsem prepričana, da je njen soigralec iz komedije The Last Word pravi moški zanjo.

Za igralca, ki sta septembra lani sporočila, da sta se zaročila, bo to prvi otrok.

Emilie Livingston

Drugega otročka pa se bosta razveselila igralec Jeff Goldblum in njegova žena, telovadka Emilie Livingston, ki sta že ponosna starša 19-mesečnega sinčka Charlieja. Deček naj bi luč sveta predvidoma ugledal na začetku aprila.

Preberi še: Lepotni intervju z Zalo Đurić Ribič: razkrila je, kaj počne čisto vsako jutro! ali pa 13 čudovitih misli, ki te bodo spomnile, kako lepo je ljubiti