Awwww! Najboljši prijatelj princa Harryja je spregovoril o družinici Sussex (in Harry mu je hvaležen!)

Tole je definicija pravega prijatelja, bravo! 👏

Awwww! Najboljši prijatelj princa Harryja je spregovoril o družinici Sussex (in Harry mu je hvaležen!) (foto: Profimedia) Profimedia
29. 5. 2019

Princ Harry že pridno opravlja svoje uradne kraljeve dolžnosti, kljub temu, da je v začetku maja na svetu pozdravil prvega otroka Archija.

To je očitno zmotilo nekatere zlobne jezike, ki se jim to ne zdi niti malo primerno in trdijo, da je otroka in Meghan pustil sama veliko prezgodaj.

In čeprav se na takšne izjave (in domneve) ožji krog kraljeve družine navadno ne odzove, je najboljšemu prijatelju princa Harryja, postavnemu Argentincu Nachu Figuerasu, tokrat očitno prekipelo. 

Ko je nek britanski novinar cinično vprašal, kaj o očetovi hitri vrnitvi k službenim opravkom meni otrokova mati, je Nacho stopil v bran Harryju in mu odgovoril:

"Sam sem oče 4 otrokom in včasih je pač tako, da dolžnost kliče. Zaradi tega svojih otrok nimam nič kaj manj rad. Harry je odličen oče in navdušen sem, kako ga je očetovstvo spremenilo."

Novinarjem je dejal še, naj ne delajo nesramnih zaključkov tam, kjer ni potrebno.

Naj povemo tudi, da se je princ Harry s svojega zadnjega kraljevega obiska v Rimu k svoji družinici vrnil v manj kot 24 urah, ki jih je mali Archie najverjetneje prespal in nikakor ni občutil očetovega službenega odhoda. 

Vsak potrebuje Nacha v svojem življenju!👏

Pripravila: N.S.

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Waaaaaw! Poglej, kakšna LEPOTICA je izbranka Luke Meseca (pa še uspešna!)

Priporočamo tudi: TI poletni sandali UGG so svet razdelili na pol (ali so ti NORO všeč ali sploh NE)