Slika 2/5

Nevesta Angelina Jolie na naslovnici revije People.

Profimedia

51-letni Brad Pitt in 40-letna Angelina Jolie sta eden izmed najbolj privlačnih, slavnih in uspešnih zvezdniških parov. Po desetih letih zveze in šestih otrocih, sta lani v Franciji dahnila usodni da.

Igralca, ki sta hkrati izjemno aktivna tudi na dobrodelnem področju, imata poleg igralskega talenta tudi dobro podjetniško žilico. Čeravno skrbno varujeta svojo zasebnost - nobeden izmed njiju nima na primer najete osebe za stike z javnostjo - sta dobro vnovčila intimne trenutke, kot so njuna poroka ter rojstva in posvojitve njunih otrok. 

Za poročne fotografije, ki sta jih prodala revijama Hello! in People, sta prejela 2 milijona dolarjev. Leta 2006 sta prejela 4 milijone dolarjev za fotografije njune hčerke Shiloh. Objavila jo je revija People, ves denar pa sta Brad in Angelina podarila v dobrodelne namene.

Ista revija je leta 2008 rekordni znesek, in sicer kar 14 milijonov dolarjev, namenila za fotografije njunih dvojčkov Vivienne Marcheline and Knox Leona. Vsota, ki sta jih leta 2007 prejela za fotografije posojenca Paxa, pa ni znana. 

Moraš videti še, kakšno zmedo naredi prihod družine Jolie-Pitt na letališče.