Slika 2/6

Parček ima skoraj dve leti staro hčerkico Sofio.

Sašo Radej

Romantični dogodek je Aljoša razkril za spletno stran fokuspokus.si, in sicer v svoji kolumni z naslovom Kako sem zasnubil svojo drago (in začel šparati).

"Ker imam razmišljanj o spektaklih — pa tudi sprejemanja pomembnih odločitev — poln kufer že v službi, sem se odločil za klasičen gentlemanski pristop, ki mi je po življenjskih nazorih in taktikah najbolj blizu," piše Bagola, ki se je seveda najprej odpravil v zlatarno.

"Zavil sem v Zlatarno Celje in kupil presenetljivo lep prstan. Peljal sem jo na večerjo, kot se šika v restavracijo. Ko je zehava varuška odpeketala, sem nervozno prižgal radio, upajoč, da mi bo eter naklonjen z dobrim komadom. (Hvala, ker si, RadioSi.) Počakal sem, da se nič hudega sluteča prikaže v dnevni sobi. Pokleknil sem in jo zaprosil v svojem jeziku — v prekmurščini. Odgovorila mi je v svojem — v štajerščini. Začuden: 'Ka ti pa je?!' in v nejeveri stopnjevan: 'Ka pa delaš?!'je na mojo neznansko srečo nasledil štajersko romantičen: 'Seveda, ti butl!'" je iskreno povedal Aljoša.

Svojo Ivo, s katero imata skoraj dve leti staro hčerkico Sofio, tako zaprosil po dobrih petih letih zveze

Iva

Preberi še: Pevka skupine Muff iskreno spregovorila o lepotnem posegu ali pa si oglej najlepše modne kose v trendni beli barvi.