Aljoša Bagola razkril, kako je zaročil svojo Ivo

Kreativni direktor agencije Pristop Aljoša Bagola in igralka Iva Krajnc se bosta kmalu poročila. Še pred veselim dogodkom, pa je na dan prišlo, kako je 21. marca Aljoša svojo drago zaprosil za roko.

7. 8. 2015
Slika 1/6

Po dobrih petih letih zveze jo je zaprosil za roko.

Sašo Radej

Romantični dogodek je Aljoša razkril za spletno stran fokuspokus.si, in sicer v svoji kolumni z naslovom Kako sem zasnubil svojo drago (in začel šparati).

"Ker imam razmišljanj o spektaklih — pa tudi sprejemanja pomembnih odločitev — poln kufer že v službi, sem se odločil za klasičen gentlemanski pristop, ki mi je po življenjskih nazorih in taktikah najbolj blizu," piše Bagola, ki se je seveda najprej odpravil v zlatarno.

"Zavil sem v Zlatarno Celje in kupil presenetljivo lep prstan. Peljal sem jo na večerjo, kot se šika v restavracijo. Ko je zehava varuška odpeketala, sem nervozno prižgal radio, upajoč, da mi bo eter naklonjen z dobrim komadom. (Hvala, ker si, RadioSi.) Počakal sem, da se nič hudega sluteča prikaže v dnevni sobi. Pokleknil sem in jo zaprosil v svojem jeziku — v prekmurščini. Odgovorila mi je v svojem — v štajerščini. Začuden: 'Ka ti pa je?!' in v nejeveri stopnjevan: 'Ka pa delaš?!'je na mojo neznansko srečo nasledil štajersko romantičen: 'Seveda, ti butl!'" je iskreno povedal Aljoša.

Svojo Ivo, s katero imata skoraj dve leti staro hčerkico Sofio, tako zaprosil po dobrih petih letih zveze

Iva

Preberi še: Pevka skupine Muff iskreno spregovorila o lepotnem posegu ali pa si oglej najlepše modne kose v trendni beli barvi.