Ali Larter: preprosto srečna

Z novim filmom, popularno televizijsko serijo in ljubečim zaročencem se zdi, da je igralki, ki ravno na zadnji dan februarja praznuje 33. rojstni dan, življenje postlano z rožicami. Pa še res je, Ali je srečna kot še nikoli prej.

26. 2. 2009

Naj ti zaupamo, da je danes uspešna igralka svojo zgodbo o uspehu začela pisati že pred dvajsetimi leti, saj se je pri rosnih trinajstih kot model znašla v svetu mode. Preden se je vpisala na študij igre v Los Angelesu, je s svetovno znano modno agencijo Ford prepotovala praktično ves svet, šele nato je svojo srečo preizkusila kot igralka – najprej na odrskih deskah in nato še v filmih.

Obsežen opus

V preteklih letih si jo lahko občudovala tudi v naših kinematografih, kajti nastopila je v dveh delih filma Brez povratka, z Ashtonom Kutcherjem je zaigrala v filmu Več kot ljubezen, z Reese Witherspoon v komediji Blondinka s Harvarda, z Millo Jovovich pa v Nevidnem zlu 3. Med njene uspehe lahko štejemo še uspešno televizijsko nadaljevanko Heroji, ki jo od začetka februarja predvajajo tudi na slovenski komercialni televiziji TV3.

Ostala na realnih tleh

Zaradi svoje predanosti in marljivosti je Ali v igralskem poslu, v katerem se sanje marsikatere mlade igralke lahko mimogrede razblinijo, počasi, a vztrajno lezla proti vrhu. Po dolgih letih se ji je le uspelo uvrstiti med cenjene holivudske igralke, a je kljub temu ostala preprosta ženska, ki ceni in spoštuje svoje življenje.

Nihče ji ne more zameriti, da je postala ljubiteljica glamurja, navsezadnje pa na njenem izredno lepo izoblikovanem telesu vsaka seksi obleka še bolj poudari lepoto, ki sije iz njene notranjosti in se izraža v nasmehu, ki je upravičeno deležen številnih komplimentov.

Čakala je na princa …

Alijin izraz na obrazu ne more skriti, da je v zasebnem življenju srečna, navsezadnje je ob njej moški, ki mu je podarila svoje srce. Igralec Hayes MacArthur, s katerim sta se zaročila pred dobrim letom, je moški, o katerem je sanjarila še kot najstnica. Že pri petnajstih letih si je namreč želela najti fanta, s katerim se bo nekoč poročila in z njim preživela preostanek svojega življenja. A preden je v njeno življenje stopil pravi princ na belem konju, je bilo njeno srce neštetokrat ranjeno.

… in ga dočakala!

Vse rane so se zacelile, ko je spoznala Hayesa, kajti ob njem je začutila kemijo in tisto pravo povezanost, predvsem pa se je z njim vse postavilo na pravo mesto – tako kot si je nekoč zamislila! Tudi nič kaj obetavne statistike holivudskih porok in predvsem ločitev ne morejo omajati njenega optimističnega pogleda na srečno ljubezen z enim moškim do konca življenja.

“Sem brezupen romantik. Verjamem v pravo ljubezen in rada bi bila poročena do konca življenja. Takšno tradicionalno življenje si želim. Morda je za Holivud to nekaj nenavadnega, ampak naredila bova vse, da ostaneva skupaj,” je iskreno dejala za Cosmopolitan mlada ženska, ki je v razmerju zelo čustvena in predana.

Prepričana je, da je veliko lažje prevarati osebo kot pa ji ostati zvest, a ker je v njej zakoreninjena globoka želja po resnem razmerju, se niti ne želi izpostavljati tovrstnim situacijam.

Do Pariza in nazaj

Namesto da bi razmišljala o drugih moških, Ali raje izkoristi vsak prost trenutek za to, da se druži s prijateljicami ali obišče kakšen športni dogodek, še najraje od vsega pa počne stvari, ki jih nihče od nje ne pričakuje – na prost dan bi bila na primer sposobna odleteti tudi do Pariza in nazaj!

Kot vidiš, Ali končno uživa sadove dolgoletnega truda, a zadnje leto je bilo zanjo precej naporno. Veliko časa je prebila na snemanjih novih nadaljevanj Herojev, zasedena pa je bila tudi zaradi snemanja filma Obsessed, v katerem igra skupaj z Beyonce Knowles.

“Sodelujem pri televizijski nadaljevanki, ki mi je všeč, igram z igralci, ki jih spoštujem, in zaljubljena sem v moškega, s katerim bi rada preživela preostanek življenja,” je na kratko sklenila svojo zgodbo, ki pa se ji obeta tudi srečno nadaljevanje – Ali se namreč čez nekaj let vidi v vlogi mamice.

Tega zagotovo še ne veš …

  • Ena njenih najslabših navad je pitje prevelikih količin kave.
  • Prijatelje najraje pova­bi domov in jim pripravi prav posebno večerjo.
  • Med najljubše igralke prišteva Charlize Theron in Robin Wright Penn.
  • Kot deklica je igrala nogomet, zdaj pa ji je najbolj pri srcu tenis.
  • Čeprav živi v Los Angelesu, ima zaradi letnih časov raje vzhodno ameriško obalo.
  • Kopanje v kadi je zanjo pravi ritual, ob katerem se najbolj sprosti.
  • Rada bi se naučila francoščine, a je prepričana, da nima posluha za jezike.
  • Ali je lastnica dveh navihanih psov.

Molly Fahner

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri