Alenka (Ljubezen po domače): Njeni najbolj DIVJI trenutki pred kamero (tudi iz hiše Big Brother)

Alenko Brezovšek smo lahko spremljali v že kar nekaj televizijskih šovih, tudi v hiši skomin Big Brother. 🤯

Alenka (Ljubezen po domače): Njeni najbolj DIVJI trenutki pred kamero (tudi iz hiše Big Brother) (foto: POP TV printscreen) POP TV printscreen
28. 9. 2020

Simpatična Alenka Brezovšek se v letošnji oddaji Ljubezen po domače bori za srce Janeza Rebernika, v boj za njegovo naklonjenost pa se je podala kar v družbi najboljše prijateljice. 

Da je Alenka zagotovo ženska, kateri nikoli ni dolgčas, sicer priča tudi skok v njeno televizijsko preteklost, saj smo v arhivu izbrskali nekaj njenih divjih trenutkov.

Se morda še spomniš, da je Alenka leta 2016 kar nekaj tednov preživela v hiši Big Brother?

Tedaj smo si gledalci njene dni pred kamero lahko zapomnili po ...

#1 Televizijskem poljubu s tedanjo zmagovalko, Mirelo Lapanović

Alenka je bila ena od tekmovalk, ki se je pred kamero sprostila z lahkoto, in tako je na eni od zabav v hiši Big Brother s tedanjo zmagovalko Mirelo uprizorila pravo vročo akcijo. Po zapeljivem skupnem plesu, sta se dekleti kar dvakrat vroče poljubili, njuno strast pa so tedaj ujele tudi kamere.

#2 Poljub s čednim Primorcem Erikom

Med svojim bivanjem v hiši Big Brother se je Alenka na zabavi prav tako poljubila s postavnim Primorcem Erikom. Kot je tedaj povedala medijem, ji je bil Erik med bivanjem v hiši po videzu všeč, k njeni odločitvi za poljub pa so prispevali tudi dnevi v izolaciji.

#3 Zgodilo pa se ji je tudi tole!

Prevajalka Alenka Brezovšek se je v mladosti sama odpravila v Anglijo, z enim gospodom se je zmenila, da bo zanj delala kot au-par, čeprav sploh ni imel otrok, in potovala.

Za delo vizuma seveda ni imela, kar so kasneje izvedele tudi oblasti in jo zaradi tega tudi poskusile izgnati iz države. Kot je še razkrila pred televizijskimi kamerami oddaje Big Brother, je kasneje lahko kljub temu ostala v državi, priznava pa, da je bilo njeno življenje tedaj kar divje.

Fotografije: POP TV, POp TV printscreen

TO je razlog, da se je Jacqueline Kale ločila od svojega MOŽA (razkrivamo!)