Adele: Zakaj trenutno ni sposobna napisati kakšnega hita?

Na dan je prišlo, da pevka Adele trenutno ne more pisati pesmi. Poglej, KAKŠEN je razlog za to.

Adele: Zakaj trenutno ni sposobna napisati kakšnega hita? (foto: Profimedia) Profimedia
4. 8. 2017

Pevka Adele se je zaupala Fatboy Slimu (mimogrede, z Adele sta velika prijatelja, živita blizu in se dostikrat družita ter debatirata o glasbi) in mu priznala, da ne more pisati pesmi, ker je srečna.

Že pred časom je v nekem intervjuju priznala, da je žalost njena velika inspiracija. Tako ima zdaj težavo pri nastajanju pesmi za četrti album, saj ji skladanje nikakor ne gre od rok.

"Najboljše pesmi napišem, ko sem v depresiji, zdaj pa sem nadsrečna, in to je lahko velik problem," pravi Adele.

 

London / Wembley Stadium / Jun 28

A post shared by Adele (@adele) on

Pred kratkim je pevka odpovedala dva koncerta v Londonu zaradi težav z glasilkami. Leta 2012 je imela celo operacijo na glasilkah.

Zaradi tega se je pred časom odpovedala uživanju najljubše jedi skoraj večine ljudi na tem planetu. Punca se je namreč odrekla pici!

Adele

"Dragi moji, pice ne smem več jesti. Veste, kako hudo je to," je dejala takrat. "Na njej je kuhan paradižnik, ki zelo slabo vpliva na grlo in povzroča refluks. Se zavedate, kako je to hudo? Pice ne smem več jesti. Si lahko predstavljate?"

Adele

Ne pozabimo, punca pa ni le izjemna pevka, temveč tudi perfektna igralka.

Njen smisel za humor sega do neba! Saj se spomniš, ko je združila moči s televizijskim voditeljem Grahamom Nortonom, s katerim sta presenetila skupino njenih imitatork?

 

Perth, WA / Domain Stadium / Feb 28

A post shared by Adele (@adele) on

"Imam drugačno brado in nos. Moje ustnice so manjše kot običajno," pove v spodnjem noro zabavnem videu (mimogrede, če si ga še nisi, si moraš ogledati celega!). Oblekla je tudi par visokih rokavic. "Zaradi vseh mojih tatujev," je povedala.

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Severina ganila z ljubezensko izpovedjo svojemu možu! Poglej, kaj mu je napisala

Priporočamo tudi: FOTO: Katarina Čas razkrila, v čigavi družbi je letos preživljala počitnice