Že imaš svoj najljubši City Trail?

Tek, s svojimi številnimi pozitivnimi učinki na telo in duha, danes predstavlja eno najpogostejših oblik rekreacije. Je enostavna oblika aktivnega preživljanja prostega časa in je primeren za vse, saj ga je mogoče prilagoditi vsakemu posamezniku posebej.

29. 4. 2014 | Promocijsko sporočilo

Tek načeloma spada v naravno okolje, vendar nam sodobni način življenja in čas tega vedno ne omogočata, zato moramo izkoristiti tisto, kar nam je v danem trenutku ponujeno na dlani.

City Trail svobodo gibanja in doživetje v naravi prinaša naravnost pred tvoja vrata, v sama mestna središča. Betonsko mesto želimo pretvoriti v zanimiv poligon za tek, kjer smo ves čas na preži za novimi možnostmi za popestritev treninga.

Community run so tekaška druženja, kjer bomo raziskovali ozke ulice starih mestnih jeder, odkrivali skrivne prehode med visokimi stavbami, preizkusili čim več različnih podlag in izkoristili najrazličnejše terene, ki so nam v mestu na voljo. Ustavili se bomo na mestih s pitno vodo, kjer se bom okrepčali, prav tako pa nas bo pot vodila mimo številnih mestnih znamenitosti. Po klancih gor in dol, preko mostov, brvi in stopnic, vse to v mestu, kjer niti dva koraka nista enaka. Vsa ta raznolikost bo poskrbela za odlično telesno pripravljenost, za dobro vzdušje in koristne tekaške informacije ter nasvete pa takaška trenerja.

CITYTRAIL™ brezplačna tekaška druženja bodo potekala v več skupinah, kjer bo tempo prilagojen vsakemu posamezniku in bo omogočen kar največji užitek v spoznavanju mestnega labirinta. Poskrbljeno bo za dobro ogrevanje na začetku in prijeten zaključek vadbe, tekaška trenerja pa bosta z veseljem odgovorila na vsa vprašanja tekačev. Med nizanjem kilometrov pa se bomo spoznali tudi s pravilno tehniko teka po različnih terenih in premagovnjem različnih ovir, mestno okolje pa izkoristili tudi za kakšno krepilno vajo.

Možen bo tudi test tekaške opreme Salomon in preizkus novih CITYTRAIL™ modelov ter sodelovanje v CITYTRAIL™ nagradni igri.

Pridruži se CITYTRAIL TEKAŠKEMU DRUŽENJU in doživi svoje mesto na povsem drugačen in zabaven način!

Kdaj?

  • Od 23. aprila 2014 do 4. junija 2014

Več informacij in prijave

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri