Zdravo hujšam - Mobilni Fitnes ;)

Ali si si vedno želela ob sebi imeti osebnega motivatorja, ki je ob tebi v vsakem momentu, te vsakodnevno motivira in nadzira tvoj vnos prehrane?

21. 5. 2010 | Promocijsko sporočilo

Te pohvali, ko ti gre dobro in si telesno aktivna ter se pridno držiš zdrave prehrane ter uspešno topiš kilograme. Ter tudi takrat, ko tvoj napredek ni po načrtu, malo pokara in ti da nadaljno motivacijo za nadaljevanje.

Zdaj ti je na voljo in tudi Alenka Godec ga že uporablja!

Mobilni Fitnes

Mobilni Fitnes je personaliziran motivacijski program za spremembo življenjskega sloga za vse, ki želijo znižati telesno težo ali jo le vzdrževati do katerega lahko uporabniki dostopajo preko spleta na www.zdravo-hujsam.si in aplikacije na svojem mobilnem telefonu, ki se jim naloži ob nakupu storitve in kreiranja svojega profila.

Mobilni Fitnes je razvit v sodelovanju z danskim podjetjem Mobile Fitness ter oddelkom za humano prehrano na Fakulteti za življenjske znanosti v Kopenhagnu, ki ti je na voljo kot podpora pri procesu hujšanja, s katerim se ustvarja virtualno kontrolirano okolje, kjer so uporabljena interaktivna orodja in komunikacija z namenom spremembe vedenja posameznika, na področju prehranjevanja, telesne aktivnosti ter vztrajnosti in motivacije. Program prepleta motivacijske vsebine in izobraževalna orodja v najbolj učinkovit kontekst, v skladu z uporabnikovim napredkom in profilom.

Za ogled demo verzije obišči www.zdravo-hujsam.si/demo.

Alenka je navdušena

Alenka Godec je že sama navdušena uporabnica programa in z njim si pomaga vzdrževati svojo telesno težo ter ima dnevni nadzor nad svojim vnosom hrane, tudi podatke o porabljeni energiji s hojo in tekom ter vpogled v svoj tedenski napredek. Dnevno pa prejema tudi motivacijska sporočila, ki ji pomagajo, da se zdravo prehranjuje in to kar zaužije tudi dnevno porabi.

Na Mobilni Fitnes se lahko naročiš na www.zdravo-hujsam.si/cenik/.

Alenka o Mobilnem Fitnesu pravi:

“Končno se je nekdo spomnil ponuditi ljudem kot sem jaz, ki smo stalno v gužvi in v časovni stiski nekaj kar nam v vsem kaosu pomaga vzdrževati telesno težo in je dostopno kjerkoli in kadarkoli. Mobilni Fitnes uporabljam najbolj preko mobilnega telefona in mi pomaga, da imam nadzor nad mojim vnosom hrane in pijače, vsemi kavicami in sokovi tekom dneva, ko se mi zdi, da nisem pojedla in popila nič, a daleč od tega, ko vidim črno na belem, da temu ni tako. Tudi marsikatero tortico sem enostavno spustila, ko sem videla, da mi Mobilni Fitnes kaže rdeče prekoračeno število polj in me pokara, da se le teh nisem držala. Vsakdo potrebuje nekoga, da ga vsake toliko časa po domače 'pobrca v rit' in pohvali, ko se drži začrtanega cilja.”

S spleta na mobi

Ko se uporabnica prijavi na spletno stran in ustvari svoj profil prejme tudi na svoj mobilni telefon SMS z wap linkom preko katerega naloži aplikacijo na svoj mobilni telefon in dostopa do aplikacije vsakodnevno.

Na ekranu se uporabnici pojavijo posebne ikonice (glej fotografijo v fotogaleriji).

Vsaka ikonica na ekranu mobilnega telefona predstavlja sledeče:

Z namenom odločitve za življenje z manj kilogrami je za uporabnike na voljo zanimiva in interaktivna spletna stran www.zdravo-hujsam.si, ki poleg Mobilnega Fitnesa nudi tudi nasvete za zdrav način življenja z različnih področij kot so prehrana in gibanje. Na spletni strani vam svetujejo splošni zdravnik, nutricist ter osebni trener.

Uporabnikom je seveda na voljo tudi tehnična pomoč ob prijavi na brezplačni modri številki 080 87 99, vsako sredo od 18h-20h pa je uporabnikom na voljo tudi dietetik, ki odgovarja na vaša vprašanja.

Na voljo je več paketov, tako osnovni paketi tudi paketi z osebnim pristopom dietetika, splošnega zdravnika ali osebnega trenerja. Že od 9,99€ na mesec dalje!

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri