Zdravilni ekstrakt Bezgovih jagod ujet v izdelek Sambucol

Klinične raziskave so pokazale, da te lahko edinstveni izvleček bezgovih jagod, ki so ga kot največjo dragocenost zbrali v izdelek Sambucol, to jesen lahko varuje pred izčpanostjo.

24. 11. 2010 | Promocijsko sporočilo

Jagode črnega bezga se od nekdaj uporabljajo kot domače zdravilo proti prehladu, gripi, vročini, opeklinam, urezninam in več kot 70 drugim težavam.

Za zdrav imunski sistem

Jagode črnega bezga vsebujejo visoko stopnjo naravnih antioksidantov imenovanih antocianini, ki pomagajo ohranjati zdrav imunski sistem.

Ker ima jagoda črnega bezga 2-krat močnejše antioksidantno delovanje od borovnice in brusnice, bi moral biti izvleček jagod črnega bezga prva branitelj to zimo, saj tvoj imunski sistem potrebuje prav to.

Poleg njihovega antioksidantnega delovanja, je nadaljnje koristi jagod črnega bezga za zdravje pred 20 leti odkrila vodilna virologinja. Ta raziskava je pokazala, da jagode vsebujejo tudi edinstveno spojino, ki virusom prepreči, da bi prodrli v zdrave celice in jih okužili.

Vse koristi na eni žlički

Danes koristi te edinstvene spojine in antioksidante lastnosti jagod črnega bezga ohranjajo z edinstveno metodo proizvodnje, tako narejen izvleček jagod črnega bezga pa najdeš v izdelku imenovanem Sambucol.

Sambucol je v obliki sirupa in je primeren za celotno družino, saj pomaga ohranjati zdrav imunski sistem skozi celo leto. V jesenskem in zimskem času pa je naš imunski sistem oslabljen in bolj podvržen boleznim, zato je priporočljivo povečati dodatke k prehrani ki pomagajo ohranjati zdrav imunski sistem.

V treh različicah

Sirup je zelo prijetnega okusa in je na voljo v klasični obliki Sambucol Original, močnejši različici, Sambucol Forte, ki mu je dodan vitamin C in cink in v otroški, ki je primeren za otroke od 1 leta starosti naprej.

Več informacij najdeš na www.sambucol.com


Poskusi ga tudi sama!

Sodeluj v nagradni igri

V spletnem uredništvu imamo tri primerke Sambucola Original. Če bi želela preizkusiti učinek blagodejega ekstrakta, nam piši na nagrade@adriamedia.si (v naslovu napiši: Sambucol, pripiši pa tudi svoje podatke: ime, priimek, naslov, telefonsko in davčno številko).