Zdrava kot Azijka

Zeleni čaj je vrelec zdravja in skrivnost dobrega počutja prebivalcev z Vzhoda.

15. 12. 2006

Najbolj priljubljen napitek devetdesetih let je res bogat, saj vsebuje kofein, čreslovine in mineralne snovi. Neka japonska študija je dokazala, da te delujejo proti 61 boleznim, med drugim proti povišanem krvnem pritisku, arteriosklerozi, okužbam in težavam z želodcem in s črevesjem.

Pri pripravi je treba upoštevati, da 11 do 13 g zelenega čaja preliješ z enim litrom skuhane vode, ki je ohlajena na 90 do 60 stopinj in da pustiš stati največ tri minute. Odcedi, čaj uživaj, dokler je mlačen.

Izbrali smo drugačen pristop. Ga boste podprli?
V nasprotju z ostalimi mediji smo se odločili, da svoje spletne vsebine ohranimo brezplačne za vse. V času, ko je sledenje aktualnim informacijam nujno, verjamemo, da si vsak od nas zasluži dostop do natančnega in celovitega pregleda vsebin. Poleg tega pa tudi neomejen dostop do kakovostnih lifestyle vsebin.
Vsak prispevek, velik ali majhen, je dragocen in ključnega pomena za našo uredniško neodvisnost.

Podpri in prispevaj

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri