Zdrav zajtrk z ambasadorko Mobilnega Fitnesa

Si pripravljena na izziv in si želiš sobotno jutro preživeti aktivno in zdravo v družbi Alenke Godec, ambasadorke Mobilnega Fitnesa?

25. 5. 2010

Tukaj je zdaj tvoja priložnost!

Mobilni Fitnes, personaliziran motivacijski program za spremembo življenjskega sloga, ki poteka preko spleta in mobilnega telefona ter Alenka Godec pripravljata prijeten projekt, ki se bo zgodil enkrat na vsake tri mesece in najbolj kreativne duše bodo nagrajene!

Nagradni izziv

Izzivamo te, da odpreš svoja kreativna vrata in pustiš svojemu navdihu, da te na temo Mobilnega Fitnesa in zdravega življenja pripelje do prelepo preživeta sobotnega jutra na Šmarni gori z Alenko Godec, ambasadorko Mobilnega Fitnesa.

Vse kar moraš narediti je, da obiščeš spletni portal www.zdravo-hujsam.si in jim do 15. junija 2010 pošlješ eno od svojih kreacij:

  • fotografijo,
  • fotografijo in moto
  • fotografijo in zgodbico/pesmico

... in sicer vse na temo zdravega življenja.

Izmed vseh prijavljenih bodo iz vsake kategoriije zbrali po 5 srečnežev (skupaj 15), ki bodo imeli priložnost 19. junija 2010 preživeti lepo sobotno jutro skupaj z Alenko Godec.

15 izbranih 'umetniških' del bodo seveda ob koncu natečaja objavili na Facebooku in spletni strani www.zdravo-hujsam.si. Najbolj kreativno idejo po presoji spletne javnosti pa bodo uporabili v njihovi naslednji promocijski kampanji.

Zajtrk z Alenko Godec

Priložnost imaš torej, da se skupaj z Alenko Godec, ambasadorko Mobilnega Fitnesa, in ostalimi 14 nagrajenci med drugim povzpneš na Šmarno goro, kjer te bo čakal zdrav zajtrk, za katerega bo poskrbel Mercator z linijo zdravih izdelkov Zdravo življenje.

Z Alenko boš lahko prijetno poklepetala in kakšno tudi zapela. Vsi vemo, da je ena najbolj srčnih ljudi na naši estradi in zdaj je priložnost, da se o tem prepričaš. Hkrati pa boš nekaj dobrega naredila tudi zase. Saj veš: zdrav duh v zdravem telesu!

Testiraj Mobilni Fitnes

Prav tako boš imela priložnost poiskusiti inovativen in enostaven motivacijski program Mobilni Fitnes, katerega testna aplikacija ti bo naložena na tvoj mobilni telefon preko SMS sporočila in skupaj z Alenko Godec boš spoznala novo barvito in zabavno vesolje do zdravega življenjskega sloga.

Alenka Godec je že postala stalna uporabnica programa, z njim si namreč pomaga vzdrževati telesno težo in držati dnevni nadzor nad svojim vnosom hrane. Omogočeni so ji tudi podatki o porabljeni energiji s hojo in tekom ter vpogled v njen tedenski napredek, dnevno pa prejema tudi motivacijska sporočila, ki ji pomagajo, da se zdravo prehranjuje in to kar zaužije tudi dnevno porabi.

Mobilna 'brca v rit'

Alenka o Mobilnem Fitnesu pravi:

“Končno se je nekdo spomnil ponuditi ljudem kot sem jaz, ki smo stalno v 'gužvi' in v časovni stiski nekaj, kar nam v vsem tem kaosu pomaga vzdrževati telesno težo in je dostopno kjerkoli in kadarkoli. Mobilni Fitnes uporabljam najbolj preko mobilnega telefona in mi pomaga, da imam nadzor nad mojim vnosom hrane in pijače, vsemi kavicami in sokovi tekom dneva, ko se mi zdi, da nisem pojedla in popila nič, a daleč od tega, ko vidim črno na belem, da temu ni tako. Tudi marsikatero tortico sem enostavno spustila, ko sem videla, da mi Mobilni Fitnes kaže rdeče prekoračeno število polj in me pokara, da se le teh nisem držala. Vsakdo potrebuje nekoga, da ga vsake toliko časa po domače 'pobrca v rit' in pohvali, ko se drži začrtanega cilja.”

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri